Ki az a Handkammer Jade?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 19:31
81/95 anonim válasza:
egy 15 éves elkényeztetett kiscsaj. ennyi.
83/95 anonim válasza:
Szuromi Fannirol linkeljetek mar be a meztelen kepet mert sehol sem talalom:c amugy mi van akkor ha 14 evesen megujjaztak? Szerintem ennel a kornal mar belefer az hogy ilyet csinaljon..amugy nem tudom mit esznek rajta annyian..annyira nem szep, hogy ekkora celeb legyen:)
84/95 Deikiyo válasza:
Egy hülye kis ge*i kúrv*!! -.-"
85/95 anonim válasza:
Ki az a Handkammer Jade?
Senki.
86/95 anonim válasza:
Te jó ég... Azt hiszem eljött az idő, hogy elköltözzek Magyarországról :/ (legalábbis, ha így folytatódik, akkor biztos meglesz :D )
87/95 anonim válasza:
# 86nyugi nyugaton mégtöbb ilyen agyatlan joloszveg tini van, onnan jött ez a divat mint minden fos
88/95 anonim válasza:
Az én szerelmem. I <3 JADE HANDKAMMER
89/95 anonim válasza:
ezért kár volt regisztrálni jade
90/95 anonim válasza:
Egy egyszerű 15 éves lány aki Magyarországon úgy mond ismert a fiatalok körében. Ennyi, nem értem miért kell bántani, nem is ismeritek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!