Ki az a Handkammer Jade?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 19:31
51/95 anonim válasza:
Aztán jól tönkre is tette ám őt az ask fm...semmit nem tudtok róla, azt hiszitek ismeritek őt de kicsit sem..
52/95 anonim válasza:
Utolsó, te ismered (most nem rosszból)?
53/95 anonim válasza:
Ismerésnek nem mondanám mert az túlzás lenne de találkoztam már vele. Másrészt meg totál átérzem a helyzetét mert engem ugyan nem askon meg interneten hanem a világban cseszegetnek olyan dolgok miatt amiket megbántam vagy meg sem tettem. az emberek nem képesek felfogni a szavak súlyát ki lesz a következő amanda todd vagy olivia penparez? oké, vágom jade-et megujjazták a moziban oké most hova sz*rj*k? szuromi fanni 14éves és mesztelen képeket tett fel a netre őt mégsem bántják. jade próbál megváltozni és r*h*dtul átcs*szte néhány barátja. az askosok meg nem könnyítették meg a dolgát az öld meg magad r*b*nc üzenetekkel
54/95 anonim válasza:
Én nagyra értékelem, hogy változni akar, csak nem könnyű, ha felemlegetik a múltat. Csak nagyon sokan ellene vannak, mindenki elpártol tőle.
55/95 anonim válasza:
Nem épp úgy csinál, mintha annyira meg akarna változni, és ha annyira nem akarja, hogy bántsák, akkor vonuljon vissza, és legyen normál élete, és ne kuncsorogjon az Aktívnak, hogy olyan röhejes dologgal szerepelhessen mint a sok lájkja -.-
56/95 anonim válasza:
Már mióta volt az Aktív???? Szálljatok már le róla. Van elég baja.
57/95 anonim válasza:
Van elég baja??? Az a baja hogy kuuuuuuuu.rvaaaaaa. Itt a bizonyiték:
59/95 anonim válasza:
Mit írt askon? Mert törölte a fiókját...
60/95 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt a gyereket. Merthogy nem több és nem kevesebb annál, minthogy egy tizenéves, tipikus Z-generációs gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!