Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kamaszkori fáradtság? Ti is...

Kamaszkori fáradtság? Ti is tapasztaljátok?

Figyelt kérdés

Én állandóan fáradt vagyok. Hétköznaponként éjfél körül fekszem, fél hétkor kelek, és minden reggel legszívesebben neghalnék, annyira szarul vagyok. Délutánra elmúlik, akkor már nem vagyok annyira fáradt, 7 körül kezdek elálmosodni, de akkor meg pont tanulni szoktam, és tök rossz. :( A hétvégéket végigalszom, és ilyenkor jövök rá, hogy bármennyit tudnék aludni... Nyáron is rengeteget aludtam, fáradt voltam, pedig nem is csináltam semmi megterhelőt. Veletek is ez van? Mit lehetne tenni, hogy javuljon a helyzet?

16/L

2013. jan. 22. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem rád gondolt, kedves utolsó, azt a választ már törölték!
2013. jan. 23. 13:58
 12/13 anonim válasza:
Az éjfél előtti alvás pihentet a legjobban.Én kilenc óra körül fekszek le és 7-ig alszom. Nem tudom a sulis programod, de én 3-kor szoktam végezni s max. 4-kor nekifogok tanulni. 7-ig végzek általában, így még van időm másra is. Én nem szoktam fáradt lenni ha ezt a programot betartom.
2013. máj. 16. 12:49
 13/13 anonim válasza:
Még eszembe jutott az hogy hogyha 9 órát alszok akkor a kifacsart citrom jobban néz ki nálam szóval vagy tíz órát aludjál vagy 8-at.
2013. máj. 16. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!