Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kamaszkori fáradtság? Ti is...

Kamaszkori fáradtság? Ti is tapasztaljátok?

Figyelt kérdés

Én állandóan fáradt vagyok. Hétköznaponként éjfél körül fekszem, fél hétkor kelek, és minden reggel legszívesebben neghalnék, annyira szarul vagyok. Délutánra elmúlik, akkor már nem vagyok annyira fáradt, 7 körül kezdek elálmosodni, de akkor meg pont tanulni szoktam, és tök rossz. :( A hétvégéket végigalszom, és ilyenkor jövök rá, hogy bármennyit tudnék aludni... Nyáron is rengeteget aludtam, fáradt voltam, pedig nem is csináltam semmi megterhelőt. Veletek is ez van? Mit lehetne tenni, hogy javuljon a helyzet?

16/L

2013. jan. 22. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam ennyi idős koromban. Nálam csak érettségi után rendeződött a dolog, amikor főiskolára kerültem. Viszont szerintem azzal nem ártanál magadnak, ha előbb feküdnél le, mert a 6 és fél óra szerintem nagyon kevés alvásra.
2013. jan. 22. 11:54
 2/13 anonim válasza:
100%

engem a mai napig az éjfél előtti alvás pihentet a legjobban.

ha du még fitt vagy, próbálj meg akkor tanulni utána már csak az esti korábbi lefekvésre kell ráhangolódnod :)

2013. jan. 22. 12:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ne legyél fent ilyen sokáig, ez még egy felnőttnek is megterhelő hosszú távon:(

Szervezd úgy a napjaidat, a tanulnivalókat, hogy hétköznap 10-kor ágyban legyél, 11-kor legkésőbb jó lenne, ha már aludnál!

Hétvégén lehetsz fent éjfélig (péntek, szombat), de aludj minél többet! Így több energiád jut sportra, sétára, esetleg szedj valamilyen multivitamint, egyél sok gyümölcsöt!

2013. jan. 22. 13:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Feküdj le tíz előtt.. más nem segít.. ;)
2013. jan. 22. 14:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne csodálkozz. 6 óra alvás 4-5 napon keresztül megterhelő.
2013. jan. 22. 15:14
 6/13 anonim válasza:
Nagyon ismeros szitu...pedig en altalaba 11korul fekszem le es reggel 7-ig alszok, szval 8 ora alvas megvan, de 8-ba vok ...vizsgak miatt tanulas+ napi 2 oras edzes 7vegenkent pedig bajnoksag, amikor idegenbe van meccsunk akk 1 ejszakat nem is alszok otthon es persze idegen helyen nem alszik olyan jol az ember...a vitaminok segitenek, de sokszor meg az sem eleg. 15/F
2013. jan. 22. 15:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Feküdj le korában...
2013. jan. 22. 17:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát, ha napi 12 órát alszok, akkor is ugyanilyen álmos vagyok, szóval én maradok a nyolc óránál. Egyébként én csak fáradtnak érzem magam, de különösebben nem zavar, csak zombi vagyok mások szerint.:D

(Egyébként valaki írta, hogy egy felnőttnek is megterhelő... Khm, egy felnőtt nem bírja annyira az alváshiányt, mint egy gyerek. Vagy legalábbis apum mindig ezt mondja, ha kiesett régen egy éjszaka, akkor semmi... És olyan 30 éves kora óta egy éjszaka kiesés után hetekig szarul van.)

14/F

2013. jan. 22. 17:44
 9/13 anonim válasza:

Utolsó, azért gondold meg, mit írsz! Még nem elkényeztetett attól, hogy későn fekszik le, hiszen lehet, hogy ettől függetlenül rendesen tanul!

Kérdező: Viszont az igaz, hogy hat óra alvás kevés! Legkésőbb 11-kor le kéne feküdnöd!

2013. jan. 22. 23:17
 10/13 anonim ***** válasza:
# 9 Ezt nem értem, én semmi ilyet nem írtam:O
2013. jan. 23. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!