Ide csak jó módú jól szituált emberek szoktak írni, vagy vannak olyanok is itt akik szerényebben élnek, és nem olyan fontos nekik a luxus?
akkor te ritkán jársz ide vagy nagyon rossz megfigyelő vagy. számtalanszor olvasok olyat, h "5000 ft-om van két hétre, hogyan osszam be?", "Milyen laktató ételt főzhetnék 600 Ft-ból?", "Nektek se jött meg Pénteken a családi, most ki kell húznunk vhogy a hétvégén."
mindenféle ember jár ide, nem csak kőgazdag
29m2-en élünk a Párommal, havi kb. 130-140.000 Ft-ból. 50.000 Ft a rezsi. Marad 90.000 Ft körül. Abból 1 hónapig étel, tisztálkodószerek, suliba a dolgok, egyéb hirtelen felmerült költségek, néha ruha, vagy alkalomra ajándékot viszünk. Nem élünk nagy lábon, a hónap végére nálunk is szoros a nadrágszíj, de vannak nálunk sokkal rosszabbul élők. Júniusban végre befejezem a sulit, akkor én is munkát keresek majd, jelentősen könnyebb lesz.
Nyaralni el tudunk menni, mert vannak olcsó 3 napos hosszú hétvégék, amiket lehet fizetni SZÉP kártyával. Nyáron a Balatonra szoktunk menni, ott van Párom apukájának nyaralója. De ha eladnák a nyaralót, vagy nem lenne a SZÉP kártya, akkor mi is csak a "Járda-szigetekre" mehetnénk nyaralni jelenleg...
Hálás lehetek Istennek, amiért egészségesek vagyunk, és van lehetőségünk munkát vállalni, illetve én most tanulhatok. Sokaknak ez sem adatott meg... :(
Ha valaki a rossz helyzetéről ír, mindjárt osztják neki az észt. Tanulj,keress jobb munkát, stb.
Azért nehezen hiszem el, hogy valaki saját munkájával lesz 22 évesen milliomos.
Ne a családi kapcsolatokba keresd az életszínvonalra utaló dolgokat, olvasd az étel-ital kategóriát, ahol azt kérik naponta többször, hogy mit főzzek x napra y főnek z Ft-ból.
Vagy nézd végig a munka, adózás, stb. kategóriákat, ahol rengetegen keresik a munkalehetőséget, érdeklődnek, ki mit tud esetleg, stb. stb.
No meg valóban, sokan vannak, akik azt mondják, ez van, azzal, ha állandóan csak sopánkodok, attól még nem lesz több! Én is el tudnám képzelni, hogy több pénzből éljek, mint amennyi a nyugdíjam, azt is el tudnám képzelni, hogy mellé dolgozzak valamennyit, és akkor már könnyebb lenne. De ha a fiataloknak sincs munkájuk, az alig 50 évesnek azt mondta a kis kínai, hogy nem veszi fel, mert öreg, akkor én mire számítsak, túl a 60-on???? Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!