Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ide csak jó módú jól szituált...

Ide csak jó módú jól szituált emberek szoktak írni, vagy vannak olyanok is itt akik szerényebben élnek, és nem olyan fontos nekik a luxus?

Figyelt kérdés
A legtöbb kérdést meg választ olvasgatva nekem az jön le hogy a legtöbb válaszolónak nincsenek anyagi gondjai, szeretnek jól élni és az anyagi dolgokat tartsák szem előtt. A diplomát a jó állást a jó munkát a luxus életet (Ez nem rossz). De kíváncsi lennék a másik oldalra is, azokra akik minimálbérből élnek, és nem járnak évente nyaralni, vagy nincs nagy házuk. Vannak itt ilyenek?
2013. jan. 14. 17:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
pl én nekem se fontos a luxus
2013. jan. 14. 17:45
 2/24 anonim ***** válasza:
58%
Lehet, hogy a rossz anyagi helyzetűek nem engedhetik meg maguknak, hogy internet előfizetésük legyen. Vagy ha van is internet előfizetésük, akkor is lefoglalja őket a plusz munka, nincs idejük ide irkálni.
2013. jan. 14. 17:47
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

kérdés mit értesz luxus alatt ?

spec nincs nyaralom de van albérletem

nincs lexusom van egy ezer éves astrám

erzsivel voltam nyaralni most nyáron

és van 3 gyerekem

eléggé "szegény" vagyok ?

2013. jan. 14. 17:48
 4/24 anonim ***** válasza:
79%

Les Misérables réponses:

vagyunk, vagyogatunk mi is./ még minimál bér SE / Közmunka.

2013. jan. 14. 17:49
 5/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem minimálbérből élek, de a luxustól igen messze vagyok.

Azt is vedd figyelembe, hogy az ilyen oldalakon nagy számmal vannak jelen unatkozó, kitartott feleségek. Ők anyagilag egész más kategória.

2013. jan. 14. 17:51
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Minimálbérből élünk én jelenleg munkát keresek fél éve.

Szerintem vannak itt bőven olyanok, akik szerényebben élnek csak ők nem hangoztatják annyira.

Utoljára Siófokon voltunk nyaralni 5 éve kb.

És előtte , utána sem voltunk sehol:)

2013. jan. 14. 17:52
 7/24 anonim ***** válasza:
23%

Aki tényleg rossz körűlmények között él nem vesz számítógépet meg 3-10ezer forintos internet előfizetést.

Én 22éves vagyok 2éve dolgozom megdolgoztam azért ami van, millió fölött és nem kívánom a luxust. Nincs motorom,kocsim stb.. A modern körülményeket szeretem.

2013. jan. 14. 17:53
 8/24 anonim ***** válasza:

" anyagi dolgokat tartsák szem előtt" szép általánosítás.

Diploma mióta tartozik a luxushoz?

Nagyon szomorú, hogy ha valaki éventle eljár nyaralni, az már luxus kategóriának számít itthon.

Meg nem ennyire egyszerű a dolog. Pl. van ismerősöm, aki nagyon gyakran jár el nyaralgatni, kéthavonta, havonta, mert utazási irodában dolgozik és kedvezményt, utazás kapnak ajándékba. Plusz minden pénzét erre költi, az emberek csak azt látják, hogy kiteszi facebook-ra a nyaralásos fotóit, közben, hó végén meg kölcsön kéreget, hogy kaját tudjon venni. :>

2013. jan. 14. 17:55
 9/24 A kérdező kommentje:
A luxus alatt luxust értek, nem albérletet meg régi autót. Hanem például nyaralót meg drága kocsit, étterembe járást hetente és ilyesmi. Semmi bajom azokkal akik megdolgoztak a pénzükért és becsületesen szerezték azt. Senki se értsen félre. Konkrétan arra vagyok kíváncsi hogy milyen emberek írnak ide.
2013. jan. 14. 17:55
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt elég sokan vannak olyanok, akik nem túl jómódúak, csak talán pont nem veszed észre. Mondjuk nem szoktam minden válaszomhoz jövedelemigazolást csatolni, de például én most sem tudom, hogy jövünk ki a hónap végéig, pedig tényleg csak arra költünk, amire muszáj (azaz lakhatási költségek, élelmiszer, bérlet, tisztító és tisztálkodószerek), még kocsink sincs, ami vinné a pénzt. Az a pénz, amiből korábban ha nem is fényűzően, de meg tudtunk élni normálisan, ma már semmire nem elég. Az árak kúsznak fölfelé, a jövedelem meg marad ugyanannyi.
2013. jan. 14. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!