a fehér bőrű cigányok általában a rumunglok pesze van kivétel ha félvér és csak félig rumungló akkor lehet sötétebb bőre de általában a rumunglok:fehér bőr kék szem szőke haj
2010. júl. 28. 21:52
32/59 anonim válasza:
Kedves előző hozzászóló:
Ezt nem jól tudod. A romungrók az ún. magyar cigányok. Ők azok, akik szinte minden településen jelen vannak, éshát a színükre sokmindent lehet mondani, csak azt nem hogy fehér. :)
A fehér bőrű cigányok az oláh cigányok. Nekem sok cigány barátom van, van köztük magyar és oláh cigány is, szóval tudom mit beszélek. :)
2010. júl. 28. 21:57
33/59 anonim válasza:
Fehércigány: olyan fehérember, akit cigány barátja/barátnője rossz dolgokba vitt bele: igénytelenség, lopás, rongálás, garázdaság... Van erről egy dal is, a Divízió88 Fehércigánya, ami egy olyan történetet dolgoz fel, hogy a lány összeállt egy cigánnyal, és az eddigieknél is züllöttebb, antiszociálisabb lett.
2010. aug. 4. 20:16
34/59 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:D
2010. aug. 6. 10:05
35/59 anonim válasza:
az osztálytársaim!
2010. aug. 15. 01:45
36/59 anonim válasza:
a 3. válaszolónak nincs értelme:D
2010. szept. 29. 14:47
37/59 anonim válasza:
bocsi de én roma vagyok
és valaki mondta hogy a cigány nyelvben a roma az az ember
de az ember az a MANUS .!!!
2010. nov. 1. 11:46
38/59 finu válasza:
Tuttommal az oláh cigányok a fehér bőű cigányok, róluk azt kell tudni hogy rettentő veszélyesek, (tapasztalat ) a romungróknak általába barna a bőre és kék a szeme, legalábbis sok ismerősöm szármatik innen és a többségnél igy van, de ismerek olyan családot is ahol az anya, apa, nagyobbik fiu gyerek, és a nővér fehér, a öcsi, meg a hugi meg szinte fekete.
2011. febr. 10. 13:17
39/59 anonim válasza:
Oláh cigány vagyok nekem fekete a böröm barna a szemem és ez általában ugy van az oláh cigányoknál. A Rumunglok pedig a fehérek szökék barna hajuak kék szemüek..
De ök félig magyarok ugy h a logika megvan ;) (elözönek)
2011. febr. 22. 18:00
40/59 anonim válasza:
Írjátok be a google-ba, hogy magyarországi cigányság vagy ilyesmit, és kiadja, hogy néprajzilag milyen csoportjai vannak a cigányoknak.
Nekem a legjobb barátaim oláh cigányok. Vannak a családban, akik teljesen fehérek, de vannak barnák, de általában a világosabb bőr jellemző rájuk.
De ugyanúgy, a romungrók között is vannak fehérek de az ritka.
Az, hogy a romungrók azok félig magyarok, ez egy nagy hülyeség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!