Kik a fehér cigányok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 09:44
12/59 Aksika válasza:
Oláh cigányok.Fehér bőr kék szem.Ennyi
13/59 anonim válasza:
Az olyan aljas plázap*csák, akik cigányokkal lógnak meg olyanok akik képesek összejönni cigányokkal!
Aki szeretné részletesebben megtudni írja be a jútubra: (YouTube) Divízió88-Fehér cigány
14/59 anonim válasza:
Az olyan aljas plázap*csák, akik cigányokkal lógnak meg olyanok akik képesek összejönni cigányokkal!
Aki szeretné részletesebben megtudni írja be a jútyubra: (YouTube) Divízió88-Fehér cigány
16/59 anonim válasza:
Beja asszony nem fehér cigány, hanem roma.
17/59 anonim válasza:
cigány csak fehér a bőre nem?:D
18/59 anonim válasza:
Úr Isten!Ezek a tévhitek.Eleve nem tudom hol hallottad azt h fehér cigány.Ez butaság.Cigányoknál nincs ilyen lenevezés.Egyébként én is cigány vagyok,de nem látszik rajtam egyáltalán.Se külsőre ,se belsőre.De ettől még nem lehet rám mondani,h fehér cigány,mert nincs ilyen elnevezés cigányok között.Egyébként meg az oláh cigányok között ugyan úgy vannak fehér bőrűek,mint akár a muzsikus,vagy a szinto cigányok között.
19/59 anonim válasza:
De ez nem is tudományos elnevezés, a köznyelv hívja így a cigányokkal lógó, mindenben hozzájuk hasonuló "fehér" ""embereket"", néha még rosszabbak... :(
20/59 anonim válasza:
a fehér cigányok azok akik cigányok között nevelkedtek és úgy is élnek. a beszédükről lehet őket a legjobban felismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!