Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kik a fehér cigányok?

Kik a fehér cigányok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 09:44
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
köszönöm:d
2010. márc. 23. 23:08
 22/59 anonim válasza:
21%
a fehér cigányok, azok a mocskos vemhes putto oláh cigók!
2010. ápr. 13. 19:08
 23/59 anonim ***** válasza:
93%

Sok itt a tévhit. A cigányoknak 3 fő csoportja van: magyar cigányok, oláh cigányok és a beások (ez utóbbiak Baranya-megyében élnek nagy számban). Az oláh cigányok nagyrészt fehér bőrűek. Elég vicces, hiszen rajtuk nem látszik semmi, szinte magyarnak néznek ki, mégis a legdurvábbak. Pl. myvip-en a nevét sem tudja némelyik nagybetűvel kezdeni, ill. nem tudják a j és ly között a kölönbséget, ami ugye a magas iskolai végzettségükre utal, mégis milliós vastag aranyláncokkal pózolnak. Ugyan honnan telik rá?

Őket persze nem éri semmi hátrányos megkölönböztetés, hiszen fehér bőrűek.

Persze ez csak általánosítás, hiszen magyar cigányokban is ismerek olyat, aki teljesen fehér.

Egy személyes élményemet elmesélném: az egyetemen egy csoporttársammal nagyon jó a kapcsolatom. Többször voltam már náluk, ismerem a szüleit, testvérét, mindig együtt lógtunk. 2 és jó barátság után bevallotta, hogy ők bizony cigányok. Nagyon meglepődtem, mondta hogy ők ilyen fajták, hogy fehérek. Nem hittem el neki, mondtam hogy mutasson képet a rokonairól. Ők valóban cigányok voltak.

2010. ápr. 22. 19:28
 24/59 anonim ***** válasza:
90%
"...mindig együtt lógtunk. 2 év jó barátság után..." --- javítva az előző hozzászólásom
2010. ápr. 22. 19:32
 25/59 anonim ***** válasza:
24%

Na jó, látom sok a félreinformált ember, a fehércigány olyan ember aki cigánnyal összeáll (házasodik/dug)...

Nézd meg a Divízó 88 Fehércigány c. számát....

2010. jún. 20. 17:25
 26/59 anonim ***** válasza:
56%

17:25

"Fehérnek is unodrító voltál!

Szipuztál drogoztál, pénzért b*sztál!

De a szemembe még kisebb lettél,

Mikor egy cigánnyal összejöttél!"

Szerintem ebben van igazság.

Ezek a fehér cigók.

Az a nő aki fehér, és cigóval összeáll, többé nem lesz fehér (annál rosszabb: MAGYAR VÉGKÉPP NEM4)

Szebb Jövőt!

2010. jún. 28. 15:37
 27/59 anonim ***** válasza:
92%
A fehér cigányok az ún. oláh cigányok. A nagy részük teljesen fehér bőrű, és nincsenek cigányos arcvonásaik sem, esetleg a szemükön lehet észrevenni. Mégis ők a legveszélyesebbek, a bűnözés szempontjából. Sok magyar cigány szerint a rengeteg vastag aranyról lehet felismerni, hogy kik az oláh cigányok, másról nem.
2010. júl. 1. 09:57
 28/59 anonim válasza:
96%

Bea "aszony" Cigány.. csak éppen magyarokközt nevelkedet..

és nem csak fehér börüekaz oláh cigányok-.-"

2010. júl. 23. 14:18
 29/59 anonim ***** válasza:
83%
Vannak más cigányok közt is fehérek, de nagyrészt az oláh cigányokra igaz ez. De egy nagyon jó ismerősöm pl 3 év ismerettség után vallotta be, hogy ő bizony magyar cigány. Nem is hittem el neki, mert a szüleit is ismerem, rajtuk sem látszik semmi, csak miutén a rokonairól is mutatott képet, akkor hittem neki.
2010. júl. 23. 14:24
 30/59 anonim ***** válasza:
44%
LL Junior, Kolompár Orbán, Sztojka Iván, Bea asszony, ... csak néhány példa.. egyik sem sötét bőrű
2010. júl. 23. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!