"Azt mondod, hogy bűnöznek a cigányok? Én ismertem egy fehér embert aki rosszabbat csinált, vagyis jól visszavágtam a vitában. Sőt ezzel meg is cáfoltalak. "
Tipikus amikor valaki így vág vissza. Mit gondolnak az ilyen emberek, ezzel meg van oldva a probléma? Tömegesen látok-hallok-olvasok ilyen embereket, ez így nem okés.
szerintetek?
a fehérember a legrosszabb.. rásszistá mind, há dicsák éppen szurnám le a chávót erre áz meg beszól, há rásszistáá mágyárok
igen, erre mondom azt hogy STATISZTIKA, nem tudom mennyi a pontos arány de tegyük azt, van 10ezer cigóbünöző a 100ezerből, és van 200ezer magyarbünöző a 10millióból, akkor most a magyar a rosszabb?
Ezzel a szöveggel arra célzunk, hogy nem érdekesek az arányok. A bűnöst büntetni kell, ennyi. Az etnikum nem számít, mert minden etnikumban vannak bűnözők.
Az más kérdés, hogy ebben az országban a politikusok a zsebüket tömik, a mostani helyzetállás javítása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!