Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok adni tanácsot?

Brenduksa kérdése:

Tudtok adni tanácsot?

Figyelt kérdés
Van egy fiú.Nagyon tetszik nekem.ÁLLÍTÓLAG szerelmes belém nem nem biztos.Én is bele vagyok zúgva.Tudtok adni tanácsot hogyan "szerezzem"meg??

2012. dec. 22. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Beszélj vele. Ez ennyire egyszerű.
2012. dec. 22. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
De félek
2012. dec. 22. 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak annyi hogyén vagyok az osztály legnagyobb lúzere...
2012. dec. 22. 19:25
 4/8 2xSü ***** válasza:

Beszélj vele. Jó, félsz, de gondolj bele, hogy mi történhet? Maximum minden úgy marad, ahogy van, vagy ahogy lenne ha nem beszélnél vele (aztán egy év múlva belezúgnál egy másik srácba, stb…).

Hogy hogy beszélj vele? Érdemes közös ismerőst találni, meg úgy alakítani a dolgot, hogy közösen legyetek ezzel a közös ismerőssel. Így nem feltűnő a dolog, neked meg lehetőséged van, arra, hogy teljesen természetesen mond azt, hogy „Szia! Még nem ismerjük egymást, csak látásból. X.Y. vagyok.”. A többi jön magától, csak úgy kell hozzáállnod, hogy egy emberrel, egy hús vér emberrel beszélgetsz, aki tulajdonképpen ugyanolyan, mint a többi ember, ugyanúgy lehet vele beszélgetni, vannak érzései, hibái, stb…

De akár lehetsz laza is és odamehetsz hozzá, hogy „Szia! Nem ismerjük egymást, de szimpatikus srácnak tűnsz, gondoltam nem lenne rossz ötlet megtudnom rólad többet is.” (Na jó, ezt kicsit még érlelni lehet, de általában a srácok nem nagyon szoktak egy lányt elküldeni, ha az szimpatikusnak tartja őket. Ahhoz nagyon csúnyának kell lenned.)

2012. dec. 22. 19:47
 5/8 2xSü ***** válasza:

> Csak annyi hogyén vagyok az osztály legnagyobb lúzere...

Ez semmilyen ok-okozati összefüggésben nem áll azzal, hogy ebben a dologban hogy alakulnak a dolgok. Láttam én már karón varjút…

2012. dec. 22. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Cak annyi hogy 12 éves vagyok
2012. dec. 22. 21:07
 7/8 Tóth V. válasza:
Ha van Facebook-od szerintem írj rá.Tudom,hogy ez a "mai világ" és,hogy ezért most néhányan biztos dühösek rám de én nekem ez a legjobb megoldás.Gondolom mind a kettőtöknek van Facebook profilja,szóval én ezt javasolom,hiszen így elkerülöd azt,hogy égj ha ESETLEG nem így van és így még látnod sem kell,ha "írkálsz" vele.Ha jól tudom akkor a te eseted nagyon is megegyezik az enyémmel...Én is ráírtam,bár csak köszüntünk mert utánna nem válaszolt és nem is látta,de az osztálytársai mind azt mondják h szerelmes belém.Mondjuk akkor fent volt az egyik barátja is de mind1. Szerintem írj rá ott ;)
2012. dec. 25. 14:27
 8/8 Marciiiy válasza:

hát.... ilyen nekem is volt csak annyi változással h én vagyok a fiu ő meg a lány.Az a leg1szerűbb h elhívod valahova

Pl:csak simán sétálni,parkba,erdőbe,étterem,pizzázó,vmien büfébe én 10 évesen(jó régen) ezt csináltam és ez egy egyfajta randi is lehet

2012. dec. 25. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!