Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megkarcoltam magam. Tanácsot...

Megkarcoltam magam. Tanácsot tudtok nyújtani?

Figyelt kérdés
Régen amikor szakítottam a szerelmemmel. Elkezdtem karcolgatni a keze. Abbahagytam egy idő után. De most érzelmileg alul voltam, és volt egy olló mellettem. úgyéreztem senkkise szeret, és kelettkezett egy ujjabb karcolás a kezemen. és isznatosan fáj, és meg is bántam. De emos nem vagyok. Tudtok nekem ebben tanácsot nyújtani? :' (

#olló.körző
2012. okt. 23. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Pszichológus ! Most igazán nem lehet erre mást mondani, még annyit, hogy ne csináld máskor :D
2012. okt. 23. 12:41
 2/6 A kérdező kommentje:
de me, akarok szihológushoz menni,mert ott úgy bánnának velem mint egy őrülttel
2012. okt. 23. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha vagdossa magát vagy karcolgatja az nem is épelméjű.

Az egy dolog hogy hegek maradnak utána, de egy olló ami nem steril akár komoly fertőzést is okozhat.

Én is elmennék előbb egy dokihoz aki fertőtleníti a sebet, majd elmennék egy dilidokihoz is. Hiszen valami baj van a fejeddel az biztos.

2012. okt. 23. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:

én is szoktam vágni magamat, és hülyeség. semmire sem megoldás, de csinálom, mert jól esik. inkább gondolkozz a miérteken. aztán ha meg van, hogy miért kezdenéd el csinálni, és miért érzel így, akkor vagy csináld, vagy ne. de inkább ne, mert tényleg semmi haszna sincs.

Én mondjuk pálinkával szoktam lefertőtleníteni, de a sós víz és a citrom is jó, ha jól tudom.

Egy tipp! ne vágd magad, hanem csak tényleg karcold magad! :) az nem marad meg hegként. :) pl ne ollóval, hanem azokkal a tűkkel, amiket a palafatáblába kell szúrni. aztán próbálj meg róla 'leszokni'. Utánna csak kapard maga(habár nekem ez nem hasznos), vagy szerezz be egy szivacslabdát és azt nyomogasd. Nekem az utóbbi bevált. :)

am meg egy srác után nem szabad így leesni. nem éri meg. tapasztalat volt és kész. nem ő az egyetlen srác a világon. minden csaj elvan, ha szakítanak vele. legyél inkább te az, aki pozitív és úgy gondolja, hogy oké akkor ez csak egy tapasztalat és okosabb lettem. :)

2012. okt. 25. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
ja am meg a pszichológusnál nem bánnak úgy veled, mint egy őrülttel. habár szakitól is függ. *előző
2012. okt. 25. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
a pszichológusok nagy része kedves és segítőkész :) menj el egyhez, ő segít :) nem bánnak úgy veled, mint egy őrülttel.
2012. okt. 29. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!