Mit álmodtál?
Figyelt kérdés
és Mi volt legrosszabb álmod eddig?2009. aug. 21. 09:06
1/3 anonim válasza:
Hát elég furcsát,sok fiújelöltem benne volt:D és zavaros volt az egész..sok-sok kis történet,de összefonódtak meg minden,hosszú lenne elmesélni:D mindig ilyen hülyeségeket álmodok
A legrosszabb az az volt,amikor azt álmodtam,hogy anyu meghalt:S de ez jót jelent az álomfejtő szerint:) De akkor nagyon rossz volt:S
2/3 anonim válasza:
A mostani álmomban üldöztek, gyerekek és felnőttek is. Egyébként a legrosszabb egy visszatérő álmom. Vagyis csak egy jelenet van benne, ami mindig benne van az álmomban, ez pedig: állok egy sírnál, nagyon szomorú vagyok, könnyezni kezdek, de nem tudom, miért. Aztán felnézek a sírkőre, és látom, hogy az én nevem van ráírva. Nagyon megijedek, aztán valami beránt a sírba. Kinyitom a szemem, és rájövök, hogy bent vagyok a koporsóban, és a már csak csontból álló hullámon fekszem..
3/3 anonim válasza:
azt álmodtam,hogy szerepelhettem a h2o 3.évadában,és ottvoltam a forgatási helyszíneken meg ilyenek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!