Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Álmodtál tegnap este? Ha igen...

Álmodtál tegnap este? Ha igen írd le!

Figyelt kérdés

Én nagyon ritkán szoktam álmodni de valamiért tegnap este rosszat álmodtam.

Általába dinoszauruszokról csak a kisgyerekek szoktak rémálmot álmodni, de most valamiért ez velem is megtörtént.

Kint vagyunk a kertbe nővéremmel, a kert után tenger van /a valóságba nem/ és látjuk hogy ilyen dínókhoz hasonló nagy élőlények repülnek ott körbe-körbe, lángot fújva.

Nagyon megijedtünk hirtelen de valamiért nem futottunk be a házba hanem lefeküdtünk a földre és néztük tovább.

Valahogy odajöttek öcsémék is, ők lefeküdtek mellém.

Néztük a dínókat, egyszer az egyik elrepül fölöttünk de nem fúj ránk lángot.

Na most ez a rész kiesett de itt már a házba vagyunk:

Öcséim valahova eltüntek, én a nővérem szobájába vagyok és egy dínót nézünk aki ott van a teraszon és lángot fúj.

Kiugrok a szobából a szoba mellett van a konyha kimegyek ott anyukám süt főz mindent és meglát engem a dínó.

Elkezdi az ajtót tüzelni, mégegyszer bemegyek a nővéremhez majd újra kijövök.

Most már az ajtó alját be is törte.

Apám felvisz a dolg. szobájába és valamit mutat hogy ide nem tudnak betörni.

Azt mondta valamivel meg lehet őket állítani, el is ment valahova egy ideig nem is tért vissza.

Nővéremmel az emeletre a bátyám szobájába felfutunk és az ágyon vagyunk.

Valahogy odakerült egy dínó és nem tudom mi történt, de oylasmi volt hogy beszélgettünk a dínóval hogy 4 óra megfelel és elaludtunk mindannyian.

Mikor felkeltünk kinéztünk és láttuk hogy sehol semmi élőlény.

A szobába ott feküdt a döglött dínó, mondta apám hogy ebből van még 1 a lakásba. Elmentem megkeresni, de nem találtam.

Kimentem au udvarra láttam hogy ég egy fa, elakartam oltani, de valamiért nem jutottam el odáig.

Elindultam lefelé miközben egy dínó követett és elkezdett ugrálni, megnyalogatott mint egy kutya.

Olyan volt mint ha csak velünk történt volna ez meg, mert más háza tök rendben volt meg minden.

Várom a ti álmaitokat is!

2010. márc. 27. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Régi barátokkal álmodtam!

Már kb 2éve nem taliztam velük, most azt álmodtam elmentem hozzájuk és az egész bandával taliztam:)

Nagyon jó volt:)

2010. márc. 27. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Én azt álmodtam hogy análisan közösülök Mr Bean-nal.):

18/F

2010. márc. 27. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:

azt álmodtam,hogy bementem a pasim munkahelyére..felpofoztam ..majd vadul csokoloztuk:)

azt hiszem sexbe torkollott..de pont arra nem emlékszem

2010. márc. 27. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:
én a tegnap esti csajrol álmodtam hogy vajon hogy nézhetett ki
2010. márc. 27. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Én a volt pasimról álmodtam,arról az időszakról,mikor még frissek voltunk együtt,és minden a legnagyobb rendben volt.Sajnos ez az időszak az életben alig tartott egy hónapig,utána már nem volt jó együtt.Még mindig szeretem,és ő is engem.A legfurább az volt,hogy mikor felkeltem,beugrott az álmom,ami sose szokott,és rá 5-10 percre felhívott a pasi,és mondja,hogy meg kéne beszélnünk a dolgokat.Lehet,hogy nem csak én álmodtam meg az együtt töltött időket.

19/L

2010. márc. 27. 09:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaaj, valamit tuti álmodtam, de nem tudom, hogy mit... Csak arra emlékszem, hogy a legjobb barátnőmet megkínáltam cigivel, és csodálkoztam utána, hogy elfogadja, pedig már 3 hónapja leszokott. Meg volt valami nagyon jó pasi is álmomban, de sajnos semmi többre nem emlékszem, pedig elég sok minden történt benne. Le kellett volna írni rögtön...
2010. márc. 27. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!