Mit álmodtál tegnap éjjel? Milyen a legkülönlegesebb álmod?
Akár a tegnap esti, de akár a legérdekesebb álmodat is leírhatod. Mindenre kiváncsi vagok. Lehetőleg kort és nemet is írjatok. Ja és milyen hatással volt rád az álom (már ha hatással volt)?
Köszönöm előre is mindenkinek. :)
Azt álmodtam, hogy a gyik-nál írok hülye kérdéseket.
És ittvagyok.
Érdekes egy álom volt, az egyik pillanatban azt láttam hogy ég a szobában a szőnyeg és azt próbáltam eloltani, utána meg a következő kép hogy a házban lévő összes fűéscső eltört és ömlik mindenhol a víz, anyukám el akarja zárni de úgy csúszkál a térdig érő vízben mintha jégen járna, én akkor odaadtam neki a papucsomat hogy ne csússzon annyira...ennyi...elég furi egy álom volt, fel is ébredtem rá. Próbáltam rákeresni a jelentésére de nem sok mindent találtam, össze-vissza írnak mindent.
23/L
Én azt álmodtam, hogy kisgyerek vagyok [kb 7-9 év körüli], egy kisebb házban lakom a nagynénémmel [aki egyáltalán nem hasonlít semmilyen ismerősömre-+nincs is nagynéném xD].
És a nagynéném elég szigorú, este nyolckor volt a lefekvés, és én meg nem bírtam elaludni, és a nagynéném meg elvert vesszővel, úgy, hogy le kellett hajoljak [tudjátok-régi büntetések-ja, meg az álmom is régebbi időkben játszódott].
Amúgy nincs köze egyáltalán az életemhez ennek az álomnak, semmilyen formában.
Ma éjjel azt álmodtam, hogy a Jóban Rosszanból a papnak (Tamás atya)szerelmet vallottam, és kiderült, hogy ő is így érez irántam, dehogy most nagyon nagy dilemmába hoztam őt, nem tudja mit csináljon, hisz pap. De a szerelmünk erősebb volt, így engem választott, és annyira jó volt! :D
Tényleg tetszik nekem, biztos ezért álmodtam ilyet, nade ki kell józanodnom... :D
Elég furcsák... Én is rengetegszer álmodok üldözést, erőszakot, gyilkosságot...
Hétköznapi ismerőseitekkel, ismerős helyszíneken is szoktatok álmodni? És teljesen elrugaszkodott dolgok? Volt már olyan, hogy amit álmodtatok az a jövőben megtörtént?
Hát én nekem leggyakrabban erőszakos álmaim vannak. Mindig a verekedés meg minden. Például vannak olyan álmaim amikor egy Zombi hadsereg xd megakar ölni és én meg fogom a katanámat ami dísz és szétt darálom őket :) (eléggé vicces). Meg sok, olyan álmom van amikor majdnem kiesek egy buszból, vonatból mert nem birok leülni és nyitva van minden és már épp zuhanok ki de megkapaszkodok... Nekem ezek a gyakori álmaim... 14/F
Eléggé hülye álmok de lehet nevetni :D. A legutolsó álmom épp egy vonatból kiesős volt :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!