Mit álmodtál tegnap éjjel? Milyen a legkülönlegesebb álmod?
Akár a tegnap esti, de akár a legérdekesebb álmodat is leírhatod. Mindenre kiváncsi vagok. Lehetőleg kort és nemet is írjatok. Ja és milyen hatással volt rád az álom (már ha hatással volt)?
Köszönöm előre is mindenkinek. :)
A legfurcsább álmomat kétszer álmodtam, csak 1 kicsit máshogy.
1. Egy lépcsőházban voltam, ahol anyummal találkoztam, és mondta, hogy mindjárt jön, és bement egy lakásba. Nem tudtam sokáig várni rá, ezért utánaindultam, de ahogy mentem feljebb a lépcsőn, a lépcsőház egyre jobban elágazott,és akárhova mentem, mindig ugyanoda értem vissza, aztán elindultam lefelé, és az alagsorban találtam magam, ahol valami uszodaféleség volt. Visszaidultam fölfelé, de nem találtam meg a lépcsőket, és felébredtem.
2. Egy kórház lépcsőházában voltam és nem volt ott senki. Minden emeleten volt egy szoba. Mindegyiket megnéztem, de rájöttem, hogy mindegyik egyforma, az egyiket kivéve, amit először megnéztem. El kezdtem keresni a azt a szobát, de sehol sem találtam. Sok keresgélés után találtam egy folyosót, és már kezdtem örülni, hogy ott lesz az a szoba, de tévedtem. Megint ugyanaz az ismétlődő hely volt. Valamiért elbújtam, és mikor előjöttem találkoztam apummal, és együtt kerestük tovább azt a szobát., de egyre több elágazó folyosó, és megint az ismétlődő szoba, de most nem mentünk be, hanem becsuktuk az ajtót, és mentünk tovább. Végül találtunk egy liftet, ami kivitt a tetőre, ahonnan leugrottunk, és kikerültünk a kórházból. Nem találtuk meg azt a szobát, de örültünk, hogy végre kiértünk. Aztán felébredtem.
én azt álmodtam egyszer,hogy Gollammal a (Gyűrűk urából)
futunk le egy 10 emeletesből valami asszem szörnyek ellen!
ennyi :D
Nekem az egyik legfurcsább álmom az volt, amikor se nem lány voltam se nem ember:DD Ha jól emlékszem valami földönkívüli hapi voltamxDDDD Vicces volt így mászkálni a Földön és beszélgetni a többiekkel:DD Egyébként egy gyönyörű ház kertjében voltunk ami a tengerpart mentén volt.. És szinte mindent úgy éreztem mint a valóságban, tehát éreztem ahogy úszok és a hullámok hozzáverődnek a testemhez meg ilyesmi:DD
Ez pár hónapja volt, tegnap meg azt álmodtam h megint pasi vagyok/mm ember:D/ csak kicsit idősebb és teljesen "pasis" érzelmeim voltak tehát szerelmes voltam egy csajba, ha jól emlékszem az Avatar egyik főszereplőjébe és még smaciztunk isx'DDDDDD Egyébként a reális világban természetesen az ellenkező nemhez vonzódom, csak a félreértések elkerülése végett..:DD Szóval ez életem eddigi legfurcsább álma:D
16/L
Nem semmi. :D
Tényleg durva, hogy akaratunk ellenére ilyen helyzetbe kerülünk álmunkban. :) Én szeretek álmodni... Néha igazán jól esik felébredni is, és tudni, hogy csak álom volt...
Köszi a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!