Egy beszédhibás boszorkánnyal és egy túlmozgásos ördöggel mentünk a Dagály strandra. Az ördögöt a hátamon cipeltem végig a Váci úton, a boszorkány közben belecsimpaszkodott a lábszáramba és húznom kellett végig a földön. A lábszáram nagyon eres volt. Mikor kiértünk a strandra az ördög előkapott egy Dell laptopot és rögtön csatlakozott a Facebookra. A boszorkány monokinire vetkőzött, kivette a protézisét gondosan elcsomagolta és 3 szaltót ugrott a melegvizes, úgynevezett "gombába." Később mindhárman lekváros lángost ettünk, majd az ördög vizibiciklit bérelt. A boszorkány illedelmesen elköszönt tőlünk és álomra szenderült. Ekkor felébredtem és nagyon-nagy boldogságot éreztem...
2010. júl. 19. 13:07
2/9 anonim válasza:
az hogy sulinkba pingpong verseny volt és a bajnokkal játszottam és vezetem 500 valamennyire...meg aztán raktak valami asztalt amitől nem tudtam mozogni és mindig elbasztam akkor felkaptam a vizet.. és közbe arcon basztam egy gyereket miközben mentem ki a suliból na de ez úgy hogy az áltsulim azokkal akikkel most vagyok egy suliba szóval tiszta gáz hazafele mentem és úgy egyből másnap lett mikor lett új osztásunk aki olyan lány volt hogy nekem áh egyből beleszerettem persze engem b*sztatak a tegnapi miatt.. 2 napig együtt voltam vele aztán másnap vagy mikor mék suliba.. és utána már csak az volt hogy megölték őt.. és elvesztettem ami olyan szárul esett.. ott vigasztalt a régi bnöm aki volt.. suli előtt..
2010. júl. 19. 13:08
3/9 anonim válasza:
hogy végre szabad az ország...aztán arra ébredtem éjféltájt,hogy egy részeges kisebbségcsorda üvöltözve vonul végig az utcán...
2010. júl. 19. 14:34
4/9 anonim válasza:
Arról, hogy a barátnőmet elrabolták a szembeszomszédaink, de elmentem érte, elszöktünk, és mentünk a szobámba és szeretgettük egymást. Pont előző nap jöttem haza tőle (összesen 16 napot voltunk együtt nálunk utána meg náluk), szóval, örülök is, hogy róla álmodtam :3
2010. júl. 19. 20:13
5/9 anonim válasza:
Én azt álmodtam,hogy a Bűbájos Boszorkák házába költöztem.Az volt a feladatom,hogy az ablakon keresztül figyeljem nem jön-e valami gonosz,erre sikoltozva üvöltöttem,hogy itt a texasi láncfűrészes!!! Leo meg csak nevetett,"Persze :D" aztán félelmemben felébredtem.
Mellékesen nagy Bűbájos boszi rajongó vagyok,és pont a múltkor néztem meg a Texasi láncfűrészest :D Talán ez volt eddig a legijesztőbb álmom.
2010. aug. 19. 09:52
6/9 anonim válasza:
Én kiskoromban azt álmodtam,h mentem nagyszagyoral a boltba és éppen fizetni készültem és kiesett a szemem.Ott fogtam a kezembe a szemem.Elég vicces volt!:)
2010. szept. 16. 17:25
7/9 anonim válasza:
én ma azt álmodtam, hogy tesiórán pizsamában tesiztem, aztán szünetben nem akartam átöltözni, mindig halogattam, és végül becsengettek, és én pizsamában ültem a matekórán, és hogy ne legyen annyira feltűnő, hogy pizsiben vagyok, felvettem a szürke kardigánomat.
2010. nov. 6. 16:41
8/9 anonim válasza:
Azt,hogy bezártak egy börtönbe egy volt osztálytársamhoz,le kellett mosnom a sminket mert azt mondta egy szigorú nő,hogy természetesen kell kinéznünk én meg csak győzködtem,hogy "De én csak sminkben vagyok szép".Aztán kiengedtek minket a cellából és elvittek valami börtönös programra ahol lehetett szórakozni.Találtam egy virágot amit egy másik csaj elkért tőlem,először odaakartam adni de aztán annyira megtetszett,hogy eldugtam a szatyromba.Az álmom másik felében már kint voltunk a szabadban,épp sétáltam az utcán a cellatársamal amikor a házamhoz értem(telljesen olyan volt,mint a ház amiben lakom :D)aztán úgy döntöttem,hogy elegem van a börtönéletből és inkább hazamegyek.Végül felmentem a lépcsőn,találkoztam két emberrel akik egy kb 50-es évekbeli fekete autót akartak bevinni a házba és ezzel lett vége az álmomnak. :D
2010. nov. 14. 10:00
9/9 anonim válasza:
Budapesten vásároltam egy boltban az unokatestvéremmel. (Ilyenre sosem volt példa.) Sokáig nézelődött, én meg untam magam. Mikor elhagytuk az üzletet, észrevettem, hogy benn hagytam a pénztárcámat. Mondani akartam ezt unokatestvéremnek, de ő rohant előre, szerintem a buszra vagy villamosra. Én futottam utána, kiabálva a problémámat, hogy vissza kell mennni a boltba, de ő csak szaladt előre, s egyszer csak fokozatosan eltűnt a levegőben. Kétségbeestem, hogy ott vagyok egy nagyvárosban, pénz nélkül. Aztán ijedtségemben felébredtem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!