Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit álmodtál ma?

Mit álmodtál ma?

Figyelt kérdés
én 1 naon durvát
2010. máj. 1. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én azt, hogy befogadtunk egy törött szárnyú galambot, aki tojásokat rakott nálunk. De a tojásai nagyon kicsik voltak, kb egy centisek, és apró kiscicák keltek ki belőlük.

Elég beteg. :D Te mit?

2010. máj. 1. 09:58
 2/12 anonim ***** válasza:
A napokban jó durvákat álmodunk. Ez szerintem mindenkivel így van. Ilyen a csillagok állása, ez az oka. Főleg délutáni alváskor álmodjuk a legnagyobb baromságokat/durvákat.
2010. máj. 1. 10:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is elég durvát álmodtam ma.Nem szoktam Istennel,vagy Sátánnal,vagy ilyenekkel foglalkozni,de most megjelent a Sátán,meg akart mindenáron ölni,volt hogy egy baromi nagy tű felemelkedett,az akart belémjönni,meg ilyen állatságok,és arra riadtam,hogy azt fújtatom:távozz tőlem sátán.Ekkora hülyeséget se álmodtam mostanában.Mikor meg visszaaludtam,azt álmodtam hogy valami pénzkötegeket nyúltam le valahonnan,üldözött a rendőrség,mindenki,de sehogysem tudtak elkapni,végén még a rendőrök is elismerték az ügyességemet.Szóval nekem így telt az éjszakám:)
2010. máj. 1. 10:19
 4/12 A kérdező kommentje:

az első naon cuki

a 2. pedig én is ilyesmit álmodtam

csak engem egy szellem üldözött,de megölte az 1ik bnőmet is,hátha akk oda megyekh a többit ne bántsa,)a suliba volt ) , aztán még ithon is üldözött de tök durva volt,xP lekellet volna videózni mert naon jó horror fil lenne belőle,leírni nem tudok normálisan,ezt látni kell...ráadásul az a szellem amit a multkor lefotóztunk,vagyisháthxPP negatívval fotózgattunk és avirág olyan volt mint egy szellem,de az arca,mindene,

Nagyon féltem :( felébredtem,vixa aludtam

akkor meg h bementem a suliba nadrágba amin rajtaegy szoknya volt xD téli kabáttal...mindenki rajtam röhögött,de az előző durvább volt

2010. máj. 1. 10:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Én olyat álmodtam régen hogy pizsamában mentem be suliba de csak ott vettem észre.

Meg nemrég olyat is hogy elfelejtettem gatyát meg alsógatyát is felvenni és egy szál f aszban lófráltam emberek között, de azért felső volt rajtam, tök furcsa érzés volt :P

2010. máj. 1. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:
ma pont semmit de amugy egész héten olyanokat h összejövök azzal a fiuval aki tetszik, vagy a bátyám oszt.társával smárolok meg h az a fiu akibe belevoltam zugva másfél évig és lehet h mégmostis? na az kicsesz velem:D
2010. máj. 1. 13:53
 7/12 anonim válasza:
ht. vlami olyasmit. h a kertünkbe állok egy széke na cseresznyefánk előtt és a közepéről leszekedek egy hatalmas bordó szeműt, és megeszem. közbe meg a kutyám Bojti ott szaladgál körülöttem.xD
2010. máj. 13. 19:28
 8/12 anonim ***** válasza:

A lányról, akit szeretek... de már vagy 1 hónapja csak róla álmodom:$ Leteszem a fejem, hogy pihenjek és már ott is van:S Csak az a gond, hogy nem tudok tőle nyugodtan aludni.. óránként felriadok:(

F/18

2010. máj. 13. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:
:DD xDD
2010. máj. 13. 19:40
 10/12 anonim ***** válasza:
A fiúról kit szeretek...de reménytelen és ezért szakitanunk kell.... Azt álmodtam hogy minden rendbe jött és nem kellett hogy szakitsunk! de ck álom volt... :((((
2010. máj. 13. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!