Mikor ébredtél? Mit álmodtál? : P
többször is felébredtem, de 9:20kor keltem fel
azt álmodtam, hogy jönnek a ninják, és Barátom is velem volt, de ő nem csinált semmit, csak ült egy helyben, én meg fostam, úgyhogy előkaptam a szikémet, és mindegyik ninját aki felém jött, megvagdostam, nem annyira, hogy bele is haltak, csak annyia, hogy békén haggyanak :D aztán amikor már békén hagytak, a Barátom csúnyán nézett rám, mert bántottam őket. Ez fura, mert ő szokott késekkel,kardokkal, ilyenekkel "harcolni", és szeretem a ninjákat. xD
10kor keltem, és azt állmodtam, hogy reggel elindultam a munkába
node a buszvégben megláttam egy drogdílert
meg akartak verni, hogy ne buktassam le őket
végül megegyeztünk, hogy én is beszállok a bizniszba
node kiderült, hogy a vevő nyomozó volt
nagy szarba kerültem
a sitten az összes rendőrt szeretnem kellett
már fájt nagyon a térdem( poén, mert pont egy kemény kötésű könyv meredt a lábam alatt, és amikor felkeltem pont a térdem alatt volt)ja arról nem is beszélve, hogy tele folyt nyállal a szám hajnalra
na mindegy, le.ptam őket, és végül tekertünk egyet, és hazaengedtek
ez mind ok, de hazafelé defektet kaptunk
szerencsénkre ott volt egy csávó, mint később kiderült egy strici volt, és meleg, na szóval őt is le kellett szívni, hogy megnézze a kocsit
kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!