Lányok, szerintetek most mit szeretne?
Figyelt kérdés
elég szép lány, bejelöl facebookon, én megerősítem, és chaten ráírok hogy hogy mért jelölt be (nem vagyunk valami közeli viszonyban) és azt irta h nagyon szimpinek tűnök, és szivesen megismerne jobban. Erre én visszairtam h nem gond h bejelölt, nekem is nagyon szimpi, és elkezdtünk chatelni, naon jól elvagyunk. Szerintetek ha elhivnam h találkozzunk élőben vagy valami akkor mit mondana, akar vajon e tőlem valamit?2012. nov. 6. 17:29
1/1 anonim válasza:
a jelek eleg biztatoak, de nem lathatunk be a lany fejebe. szerintem kerdezd meg! ha nagyon parazol, eloszor csak tarsasagba hivd el, ne pedig ketten legyetek, de errol finoman tegyel neki emlitest is, nehogy az legyen, hogy keszul egy randira, ti meg ott varjatok hatan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!