Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok összejönnétek egy olyan fiúval akinek földjei vannak, állatai de kedves és nagyon szeretne?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 21:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Milyen állat? Macska, kutya, ló, kecske, tehén, tyúk vagy házipók?

Elsőre arra gondolnék, hogy kelhetnék-fekhetnék a tyúkokkal és a szabadidőmet tölthetném a kertben a kapával.

2012. nov. 1. 21:17
 2/28 anonim ***** válasza:

én nem, mert nem vagyok egy gazdálkodó, kertészkedő típus

az addig oké lenne, amíg csak találkozunk, de ha össze akarna költözni, esetleg házasodni, akkor már elgondolkodnék, mert nem szeretnék "parasztasszony" (bocsánat kifejezésért, de nem tudom másként érzékeltetni) lenni, aki egész nap koszos ruhában, kirepedt kézzel melózik. Ezzel nem lebecsülöm az ilyet, csak nem tudom elképzelni magam egy ilyen életben.

2012. nov. 1. 21:19
 3/28 A kérdező kommentje:

Hát nem sok csak kutya,macska,baromfi,tehén,kecske,disznó,őz.

És sok hektár föld!

2012. nov. 1. 21:19
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy földesúr
2012. nov. 1. 21:20
 5/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ennek kell a fő szempontnak lenni...
 6/28 A kérdező kommentje:
De úgy gondolom hogy mindent megcsinálna kapálna,kaszálna,fejne a nőnek semmi "piszkos" munkát nem kéne csinálnia!
 7/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ez csak addig lenne érdekes, amíg dúl a szerelem, aztán már az lenne, hogy az asszony nem csinál semmit, csak otthon piperézik. Nem illik össze két ennyire különböző ember.
2012. nov. 1. 21:22
 8/28 anonim ***** válasza:
Bocsi, ha megbántalak, de tippelhetek hogy azért érdekel annyira, hogy valahogy kapcsolatotok legyen, mert pénze is van a nagy földön meg a sok állaton kívül? Bocsi, ha nem, de abból a válaszodból, hogy "a nőnek nem kellene semmit csinálnia" eléggé ez jött le.
2012. nov. 1. 21:25
 9/28 anonim ***** válasza:

Piszkos munka az istállótakarítás-nekem, a többi nem vészes, viszont fáradságos, soha nincs vége és erősen időjárásfüggő. Az állatok olykor elhullanak. Sok pénz és idő, gyakorlatilag ott sem lehet őket hagyni pl. nyaralni menni sem lehet.

Olyat keress, aki hasonló, mint te. Mondjuk vannak gépeid, akkor egyszerűbb a dolog.

Biztos van, aki szereti ezt a fajta életet, nőben is.

2012. nov. 1. 21:27
 10/28 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi benne!És igen pénz is van azért írtam!Hallottam hogy a mai városi lányok többségének már leginkább a pénz számít azért írtam így!
2012. nov. 1. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!