Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok összejönnétek egy olyan fiúval akinek földjei vannak, állatai de kedves és nagyon szeretne?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 21:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy olyan típusú gazda, akinek gránáttal kell lerobbantani a gumicsizmájáról a disznószart, akkor igen:D Ja meg állatot se gondozok és reggel 4-kor se kelek tehenet fejni:D
2012. nov. 1. 21:28
 12/28 anonim ***** válasza:
simán összejöhetnél 1 ilyen fiúval,jó élet is lenne
2012. nov. 1. 21:29
 13/28 A kérdező kommentje:
Ne gondold hogy mi gazdák koszosabbak vagyunk mint ti ott a nagyvárosban!Sőt!
2012. nov. 1. 21:30
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha a falusi nem sz@rik, akkor a városi sem eszik...Ez azért jusson eszébe a fanyalgóknak...
2012. nov. 1. 21:31
 15/28 anonim ***** válasza:

Nem a koszról van szó, és nem is fanyalgok. A kérdező kérdezett, én meg válaszoltam.

Nem értem mi a baj abban, hogy valaki nem szeretne egy gazdálkodóval kapcsolatot. Kinek a pap, kinek a paplan.

2012. nov. 1. 21:33
 16/28 anonim ***** válasza:
Simán. Én így nőttem fel, mivel a szüleim is gazdák voltak. Nincs ebben semmi kivetni való, sőt! Én a mai napig vágyom, hogy idősebb koromban majd ilyen életem legyen!
2012. nov. 1. 21:39
 17/28 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?Ha gondolod írhatsz privátot!
2012. nov. 1. 21:41
 18/28 anonim ***** válasza:
Házasodik a gazda?:D
2012. nov. 1. 21:50
 19/28 A kérdező kommentje:
Csak barátkozik! :)
2012. nov. 1. 21:51
 20/28 anonim ***** válasza:
A sok naiv pi... most úgyis azt írja, hogy az milyen jó élet, de amikor rájön hogy k..va messze van onnan egy pláza, meg amerre csak néz gyakorlatilag nincsen semmi, ilyen időben meg ráadásul tiszta dagonya az egész vidék, és fújja a szarszagot a szél...... na meg mikor rájön hogy te egy állatkínzó vagy, aki szemrebbenés nélkül leölöd az állatot.... na de inkább nem folytatom.
2012. nov. 1. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!