Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok összejönnétek egy olyan fiúval akinek földjei vannak, állatai de kedves és nagyon szeretne?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 21:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
te utolsó, Magyarország nagy részén nem a sarkon van a pláza, tőlünk pl. 30 km-re, pedig ez is város. Az állatok nem szarszagúak, ha tisztán vannak tartva, bár tény, hogy van szaguk.
2012. nov. 2. 07:26
 22/28 A kérdező kommentje:
És ki állatkínzó?Neked mi bajod utolsó előtti?
2012. nov. 2. 09:54
 23/28 anonim ***** válasza:

de amikor rájön hogy k..va messze van onnan egy pláza, meg amerre csak néz gyakorlatilag nincsen semmi, ilyen időben meg ráadásul tiszta dagonya az egész vidék, és fújja a szarszagot a szél...... na meg mikor rájön hogy te egy állatkínzó vagy, aki szemrebbenés nélkül leölöd az állatot.... na de inkább nem folytatom.

Nem kéne általánosítani. Az a lényeg, hogy Dolce & Gabbana üzlet legyen a közelben, nem kell nekem egy egész pláza:D

2012. nov. 2. 14:20
 24/28 anonim ***** válasza:

Úristen aki írta hogy messze van a pláza.. tőlünk 70km-re van még egy nagyobb város is, nemhogy pláza :D 16 vagyok, faluban élek igaz mi nem gazdálkodunk csak tyúkjaink vannak, mégis ÉLEK még :D nincs szarszag(régen voltak malacaink, sosem volt büdös), nincs mindenhol sár és stb...

A városi plázap*csák közül nem is lehet olyan feleséget találni, amit a kérdező keres.!!

2012. nov. 2. 18:44
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnél, mert van kecskéd és disznód!
2012. nov. 2. 21:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Én szívesen leutazom hozzád, mindig is ki akartam próbálni milyen lehet a falusi szex. a disznajok közt lenne kedved egy kis hempergéshez?:DD
2012. nov. 2. 21:07
 27/28 A kérdező kommentje:
Ha te disznónak érzed magad bezárhatlak hozzájuk!De én inkább az ágyat kedvelem!Bocsi!
2012. nov. 2. 21:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Akkor tolhatjuk ágyban is, de csak ha beengeded a disznókat is!:D
2012. nov. 2. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!