Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy fogadnátok azt hogy ha valaki bejelölt de nem jelöltétek vissza, függőben hagytátok, most ír egy üzenetet hogy szeretne megismerni?
Bejelöltem a haverommal egy csajt aki új a suliban 1 évvel idősebb,már 2 napja függőben vagyunk,viszont az egyik ismerősöm új képet rakott fel,megnéztem a likeokat,és be lájkolta a csaj..
Írjak neki üzenetet?És ha igen mit?
:/
Hanyagoljátok már a facebook-ot, személytelen az egész! Én többre tartom, ha egy fiú személyesen ismerkedik, nem neten, az annyira egyszerű. Bár fene tudja már, kinek mi a jó.
19/L
Feltételezem, hogy nem tudja hogy ki vagy, ha új. Próbálkozz élőben, én se jelölöm vissza az ismeretleneket.
18/F
írj neki egy üzit, de ne roncs rá rögtön, csak finoman, pl.:
Szia, ...vagyok! Szeretnélek megismerni! "
Írhatsz még neki hozzá mást is, de kb így nézzen ki. :) Már én is írtam ilyet, és bejött, de ha visszautasít, ne vedd zokon, sokakkal történik meg! Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!