Milyen idegesítő plázacica szavakat ismertek? Pl. Szupcsi, cejetlek, szülcsinapcsi és társai :D
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 21:00
21/49 anonim válasza:
legalább jókat röhögünk rajta :D amúgy : cejjetlek,meg ezek a "j"-betűs átalakítások(kijájjány meg társai)ne ezektől nem tudom,hogy őket tépjem vagy magamat ...:D
20/L
22/49 anonim válasza:
engem a cupp is idegesít :D
meg természetesen az előttem elhangzottak.
23/49 anonim válasza:
jajj a cukker hát az valami borzalmas!!!:D nem tudom szavakkal leirni milyen borzalmas:D
24/49 anonim válasza:
Engem a sok H betű idegel fel:D Regíhhhhhh stb láwcsi, faszcsi, anyádcsi, stb stb... :D
25/49 anonim válasza:
Elözöleg én kértem forditást, nem soroltam fel, hogy mit nem értek, de ahogy nézem, gyakorlatilag nincs olyan szó, ami érthetö számomra ezekböl.
26/49 anonim válasza:
"kedvencem" : Komcsiii?Necsiiii!!!(lefordítva:komolyan?ne csináld?)
de az sem volt semmi,amit barátom mesélt,aki egyetemista és jogi karra jár,az előadóban ezt hallotta a háta mögül: "hazamegyek és nézem a szüli felit"(=született feleségek) XD
27/49 anonim válasza:
-mobcsitelcsitarcsi :D :D
-Petcsi Sanycsi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres versijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija. ...
28/49 anonim válasza:
Igen a bebaszcsizás meg a lelkifura :D:D Kiss Ádám a legjobb :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!