Milyen idegesítő plázacica szavakat ismertek? Pl. Szupcsi, cejetlek, szülcsinapcsi és társai :D
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 21:00
1/49 anonim válasza:
A barátnőm mondta egyszer: "Vegyünk olyan szupcsi szamcsis szürcsit." Kellett egy kis idő mire megértettem:D
2/49 wheeler válasza:
megyek shoppingolni, talcsi, vidizni, fürcsizni. egyébként annyira nem idegesítenek, kiv. a shoppingot.
3/49 anonim válasza:
Hát én falra mászok ezektől a szavaktól...
cukker, köcce, láv, szercsi, szupcsi, napcsiszemcsi -.- kaksi XD... buláj,puszcsi és társai :S
4/49 anonim válasza:
tali, talcsi, telcsi, mobcsi,....kb minden szóból ilyen szörnyűséget alkottak már azok a hülye libák....
5/49 anonim válasza:
Halcsi,puszcsi,köszcsi,micsi,bugycsi,harcsi.......
6/49 anonim válasza:
am naon király cummantani tod emós vok
7/49 anonim válasza:
bicsi-bocsi, besza behu (igen Kis Ádámtól vettem :D)
8/49 anonim válasza:
Elnézést, de valaki le tudná ezeket forditani magyarra? Nekem nem sikerült, csak néhányat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!