Milyen idegesítő plázacica szavakat ismertek? Pl. Szupcsi, cejetlek, szülcsinapcsi és társai :D
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 21:00
11/49 anonim válasza:
Én csak a soppingot,meg a szürcsit értem,meg talána a napszemcsit.A többi érthetetlen.Igaz,hogy már nem vagyok tini.
12/49 anonim válasza:
a szercsizlek hát attol megörülök! meg amikor néhány helyet becéznek.. pl: Koszi= Kosztolányi D. Tér. Szenyó=szendvics, most több nem jut eszembe..:D
13/49 anonim válasza:
szipiszupi, szempa-.-, cejci, puszcsee, luwcsee, sapi, babcika, cicuri, plázus, mellcsitartcsi, bugycsi
15/49 anonim válasza:
17/49 anonim válasza:
bebaszcsizni, lelkifurka (by Kiss Ádám) :D
ceji, cejizlek, cukker, láwcsíí
és a falramászok az ilyen iwiwes/msnes nevektől: Dancihhhkahh, Wancsiíí, wiky, Letihhh, Evy stb
18/49 anonim válasza:
Egyszer egy ismerősöm mondta, hogy olyan szomcsi, hogy legszívesebben öngyi lenne.o_O Én meg alrébb álltam egy lépést, h na mondom mindjárt segítek én neki öngyinek lenni.. xD
19/49 anonim válasza:
én egy kép címét olvastam myvipen: bestcsi friendcsi....
20/49 anonim válasza:
Én is be szoktam szarni ezeken:)
egyik húgom msn-jén én is látok tök vicces neveket, ilyesmit, hogy pl Beiglis Mazsihhh, meg Mesy Babah+egy csomó ilyen karakterekből gyártott dísz a nevek mellett.
amikor 14 éves voltam, egy ideig én is y-nal írtam a becenevem, de szerencsére gyorsan elmúlt.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!