Attól még nem vagyok plázacica hogy. (lent)?
Imádom a rózsaszínt, nagyon sok pólóm az, pár pink cipőm van, pink a sultáskám, van egy pár pink tollam
de viszont converse cipőt hordok(abból is van pink), és legtöbbet csőgatyát, de néhanéha szoknyát.
amikor járok, a kézfejem feláll, meg amikor megyek le a lépcsőn. ez csak úgy jön és mindig elfelejtem nem csinálni!!
tenyérnagyságú retikülökkel járok bevásárlóközpontba, ott is úgy áll a kezem..
van még 2 kérdésem..:
hol tudok pink, aránylag olcsó, de nem gagyi tolltartót venni?
ez a stílus mennyire jön be a fiúknak? mindig a melleimet nézik, és órán arról sugdolóznak, hogy milyen jó melleim vannak...
az osztály 12 fiúja közül én 5nek tetszem vagy tetszettem
de mindenki jófejnek tart, mert vannak beszólásaim...
De plázacica vagy. Ezzel a stílussal csak egy punci vagy csöcsökkel és fenékkel. Benned csak egy dolgot fognak szeretni a pasik, a farkukat.
18/f
á kicsit sem vagy plázacica -.-'
csak egy 10-es skálán 15-ös vagy :D
ez már nem cica..ez p*csa.
megkérdezed h mennyire jön be a fiúknak, de közbe meg leírod h hánynak teccel? grat. vágj fel máshol.
egyébként mindent elárul az h folyton a melledet nézik meg erről sugdosnak. kb ezért jössz be nekik. mert jól nézel ki. ennyi. olyan pasik járnak veled gondolom, akiknek ez a lényeg. de olyan pasi aki már komolyan gondolja, érettebb az nem ilyen lányt fog választani hosszútávú kapcsolatnak. max egy kavarásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!