Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Attól még nem vagyok plázacica...

Attól még nem vagyok plázacica hogy. (lent)?

Figyelt kérdés

Imádom a rózsaszínt, nagyon sok pólóm az, pár pink cipőm van, pink a sultáskám, van egy pár pink tollam

de viszont converse cipőt hordok(abból is van pink), és legtöbbet csőgatyát, de néhanéha szoknyát.

amikor járok, a kézfejem feláll, meg amikor megyek le a lépcsőn. ez csak úgy jön és mindig elfelejtem nem csinálni!!

tenyérnagyságú retikülökkel járok bevásárlóközpontba, ott is úgy áll a kezem..

van még 2 kérdésem..:

hol tudok pink, aránylag olcsó, de nem gagyi tolltartót venni?

ez a stílus mennyire jön be a fiúknak? mindig a melleimet nézik, és órán arról sugdolóznak, hogy milyen jó melleim vannak...

az osztály 12 fiúja közül én 5nek tetszem vagy tetszettem

de mindenki jófejnek tart, mert vannak beszólásaim...

2010. szept. 4. 22:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
87%
plázacica vagy... rendkívül idegesítőnek tartom az ilyen lányokat... kérdésed felkúrt...
2010. szept. 4. 22:22
 2/31 Captain Frájer válasza:
100%

De plázacica vagy. Ezzel a stílussal csak egy punci vagy csöcsökkel és fenékkel. Benned csak egy dolgot fognak szeretni a pasik, a farkukat.

18/f

2010. szept. 4. 22:24
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem az vagy, már csak a leírásodból ítélve is. Ha meg gyakran jársz oda, pláne az vagy.
2010. szept. 4. 22:25
 4/31 anonim ***** válasza:
74%

á kicsit sem vagy plázacica -.-'

csak egy 10-es skálán 15-ös vagy :D

5/31 A kérdező kommentje:
csak haverokkal hülyülünk ott.
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom, hogy 12 évesnél nem lehetsz több. Ugye?
2010. szept. 4. 22:28
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

ez már nem cica..ez p*csa.

megkérdezed h mennyire jön be a fiúknak, de közbe meg leírod h hánynak teccel? grat. vágj fel máshol.

egyébként mindent elárul az h folyton a melledet nézik meg erről sugdosnak. kb ezért jössz be nekik. mert jól nézel ki. ennyi. olyan pasik járnak veled gondolom, akiknek ez a lényeg. de olyan pasi aki már komolyan gondolja, érettebb az nem ilyen lányt fog választani hosszútávú kapcsolatnak. max egy kavarásnak.

8/31 anonim ***** válasza:
első vagyok. teljesen tökmindegy hogy egyedül vagy haverokkal vagy... millió rózsaszín cucc, felálló mancs, tenyérnyi retikül, és éppen rózsaszín tolltartót keresel... hideg kiráz az ilyenektől... ha pasi lennék inkább etetnélek mint ruházzalak... 21/L
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
de az vagy. amúgy nem ismerlek, ettől még lehetsz jó fej, nekem is volt osztálytársam aki kb 110%osan az volt, de mégis lehetett vele értelmesen beszélgetni. mondjuk ilyen kevés van :s
2010. szept. 4. 22:29
 10/31 anonim ***** válasza:
hát ez leginkább attól függ hogy beszélsz, és viselkedsz és az alapján ahogy a kérdést leírtad sztem még nem feltétlen vagy az
2010. szept. 4. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!