Attól még nem vagyok plázacica hogy. (lent)?
Imádom a rózsaszínt, nagyon sok pólóm az, pár pink cipőm van, pink a sultáskám, van egy pár pink tollam
de viszont converse cipőt hordok(abból is van pink), és legtöbbet csőgatyát, de néhanéha szoknyát.
amikor járok, a kézfejem feláll, meg amikor megyek le a lépcsőn. ez csak úgy jön és mindig elfelejtem nem csinálni!!
tenyérnagyságú retikülökkel járok bevásárlóközpontba, ott is úgy áll a kezem..
van még 2 kérdésem..:
hol tudok pink, aránylag olcsó, de nem gagyi tolltartót venni?
ez a stílus mennyire jön be a fiúknak? mindig a melleimet nézik, és órán arról sugdolóznak, hogy milyen jó melleim vannak...
az osztály 12 fiúja közül én 5nek tetszem vagy tetszettem
de mindenki jófejnek tart, mert vannak beszólásaim...
Bejön a stílus.....egy kúrás erejéig.
Akarna a f@szom egy plázacicát, inkább egy kevésbé mutatós Nőt aki szép.
most ha csak a színnél ragadunk le
nem tudom mi bajotok a rózsaszínnel -.-
pont olyan szép szín, mint a piros a zöld a kék...meg az összes többi szín a vilàgon.
Az, hogy a barbibaba gyàrtók az üresfejú libàkra ragasztottàk a rózsaszínt attól én még szerethetem!
és feketét is veszek fel, még se vagyok EMO..
hagyjuk màr ezt komolyan-.- EZEK CSAK SZÍNEK!!!
"amikor járok, a kézfejem feláll"
OMG! És ki a ge*it érdekel ez? Hát valahogy nem hiszem el, hogy te jó tanuló vagy. De amúgy az írásod alapján kényes pi*sának tűnsz.
ma 00:23
nem a színen van a hangsúly. hanem az egészen. oké ha valaki szereti a rózsaszínt nem feltétlenül p.csa. de ha hozzáolvasod a többit, akkor sem az?!
én csak a színt emeltem ki nem véletlenül........
és azért mert...el lehet olvasni a koràbbi kommenteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!