Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Attól még nem vagyok plázacica...

Attól még nem vagyok plázacica hogy. (lent)?

Figyelt kérdés

Imádom a rózsaszínt, nagyon sok pólóm az, pár pink cipőm van, pink a sultáskám, van egy pár pink tollam

de viszont converse cipőt hordok(abból is van pink), és legtöbbet csőgatyát, de néhanéha szoknyát.

amikor járok, a kézfejem feláll, meg amikor megyek le a lépcsőn. ez csak úgy jön és mindig elfelejtem nem csinálni!!

tenyérnagyságú retikülökkel járok bevásárlóközpontba, ott is úgy áll a kezem..

van még 2 kérdésem..:

hol tudok pink, aránylag olcsó, de nem gagyi tolltartót venni?

ez a stílus mennyire jön be a fiúknak? mindig a melleimet nézik, és órán arról sugdolóznak, hogy milyen jó melleim vannak...

az osztály 12 fiúja közül én 5nek tetszem vagy tetszettem

de mindenki jófejnek tart, mert vannak beszólásaim...

2010. szept. 4. 22:21
1 2 3 4
 11/31 Captain Frájer válasza:
100%

A plázacica nem a plázához kötött. Csak alapból az olyan lányok esnek a kategóriába, amiben semmi egyéniséget nem lehet felfedezni, hanem szérialány(full pink, converse mánia stb...mondjuk jó, mert pl myvipen és facebookon lehetetlen ez alapján kiszűrni téged, h beküldjelek napiszarra, mert millió van a klóntársaidból). Ti plázacicák csak kulcstartónak vagytok jók. Fel lehet vágni veletek a haverok előtt és lehet ötöst adni magunknak a tükörben, miközben a te fajtádat döngetjük.

Ez olyan, mint a filmekben :/

De hát ez van. Én is a plázacicus kur0gatók közé tartozok.

27/f

2010. szept. 4. 22:32
 12/31 nielindi ***** válasza:

hülyep1csa inkább. de örülök, ennyire szereted a rozsaszint.

hercegnös, pink tolltartot vehetsz a teszkoban...

2010. szept. 4. 22:32
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésre válaszolva: de, k*rvára az vagy.
2010. szept. 4. 22:34
 14/31 A kérdező kommentje:
nagyon jó tanuló vagyok, év végén max 3db 4esem van.
2010. szept. 4. 22:37
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok

A jó jegyek még nem zárják ki azt, hogy plázacica lennél. Nekem is van egy osztálytársam, első tanuló volt, és egy óriási plázacica. Bár ritka az ilyen, de van.

2010. szept. 4. 22:39
 16/31 Captain Frájer válasza:
Az még mindig nem változtat a tényen, h a melleid ismertebbek, mint a személyiséged. Többen dugnának meg, minthogy a barátaid legyenek. Próbáld ki, ha kételkednél. Menj oda minden sráchoz, legyél velük kettesben és ajánld fel magad. Aki azt mondja, hogy nem, inkább csak barátkozna veled, akkor lehet van benned valami más is, mint megdugni való hús.
2010. szept. 4. 22:41
 17/31 anonim ***** válasza:
első vagyok. az tök jó h jó tanuló vagy, csak ez a stílus tényleg csak arra jó, hogy a pasiknak legyen mivel villogni... lehet h igazából nagyon értelmes lány vagy, de a külsőd miatt nem sokan akarják majd megismerni azt, aki valóban vagy... persze lehet h az h jó tanuló vagy nem zárja ki azt h az élethez buta... korodra kíváncsi lennék...
2010. szept. 4. 22:41
 18/31 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2010. szept. 4. 22:42
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyi rózsaszíntől lehet már hánynék. A mellediet meg persze, hogy megnézik. Meg gondolom azok az egyedüli nem-pink részek rajtad, így márcsak ezért is ugranak oda a szemeik.

21F

2010. szept. 4. 22:44
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

14?XDD

marha nagy melled lehet, meg nőies alkatod...nyugi majd kinövöd:)

2010. szept. 4. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!