Attól még nem vagyok plázacica hogy. (lent)?
Imádom a rózsaszínt, nagyon sok pólóm az, pár pink cipőm van, pink a sultáskám, van egy pár pink tollam
de viszont converse cipőt hordok(abból is van pink), és legtöbbet csőgatyát, de néhanéha szoknyát.
amikor járok, a kézfejem feláll, meg amikor megyek le a lépcsőn. ez csak úgy jön és mindig elfelejtem nem csinálni!!
tenyérnagyságú retikülökkel járok bevásárlóközpontba, ott is úgy áll a kezem..
van még 2 kérdésem..:
hol tudok pink, aránylag olcsó, de nem gagyi tolltartót venni?
ez a stílus mennyire jön be a fiúknak? mindig a melleimet nézik, és órán arról sugdolóznak, hogy milyen jó melleim vannak...
az osztály 12 fiúja közül én 5nek tetszem vagy tetszettem
de mindenki jófejnek tart, mert vannak beszólásaim...
A plázacica nem a plázához kötött. Csak alapból az olyan lányok esnek a kategóriába, amiben semmi egyéniséget nem lehet felfedezni, hanem szérialány(full pink, converse mánia stb...mondjuk jó, mert pl myvipen és facebookon lehetetlen ez alapján kiszűrni téged, h beküldjelek napiszarra, mert millió van a klóntársaidból). Ti plázacicák csak kulcstartónak vagytok jók. Fel lehet vágni veletek a haverok előtt és lehet ötöst adni magunknak a tükörben, miközben a te fajtádat döngetjük.
Ez olyan, mint a filmekben :/
De hát ez van. Én is a plázacicus kur0gatók közé tartozok.
27/f
hülyep1csa inkább. de örülök, ennyire szereted a rozsaszint.
hercegnös, pink tolltartot vehetsz a teszkoban...
3. vagyok
A jó jegyek még nem zárják ki azt, hogy plázacica lennél. Nekem is van egy osztálytársam, első tanuló volt, és egy óriási plázacica. Bár ritka az ilyen, de van.
Én ennyi rózsaszíntől lehet már hánynék. A mellediet meg persze, hogy megnézik. Meg gondolom azok az egyedüli nem-pink részek rajtad, így márcsak ezért is ugranak oda a szemeik.
21F
14?XDD
marha nagy melled lehet, meg nőies alkatod...nyugi majd kinövöd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!