Van a 16 személyiség típus és ismertek olyanokat aki INTP-k?
én is INTP vagyok.
nem tudom, magamat még nem figyeltem meg :D nem szeretek beszélgetni és gyakran belemerülök a gondolataimba, ebből ha "felébresztenek", bunkó leszek:)
INTP vagyok és büszke rá
mikor elgondolkozok engem sem szabad zavarni xD
Én is :D Igen, azt hiszem elég bunkó tudok én is lenni. Mikor a szobámban ülök az ágyon, bámulom a falat és a gondolataim legmélyén járok (ezt napi 36 órában (igen, 36)) majd egyszer csak kopog valaki a szobámba, én a dühtől vörösödő fejjel tárom ki az ajtót és kérdezem, hogy "mit akarsz?". És ez elég sértő tud lenni. De ne zavarjanak már, mikor éppen valami fontos dolgot csinálok. Nekik nem az, nem értik, nekem az és örülök, hogy csak én értem. Igazából nem csak bunkó, de eléggé nagyképű is vagyok. Meggyőződésem, hogy a gondolataimat senki sem érti (tényleg nem) ezért sosem lesznek azzal a tudással gazdagabbak, amivel én vagyok. Ezért mindenkit hülyének nézek és sajnálom őket. Komolyan. Imádok utazni. És tudjátok miért? Mert olyankor egy csomó ember szál fel a buszra, rögtön elemezni kezdem őket a mozdulatuk és arckifejezéseik alapján és mindig arra jutok, hogy butábbak, mint én. És olyankor mosolyogva inkább kinézek az ablakon.
Azt hiszem, én vagyok a lehető legrosszabb INTP megtestesülése. De büszke vagyok rá:)
Éééés igen, én sem adtam még fel a reményt, hogy tökéletesen szociális legyek anélkül, hogy megszólalnék. Tökéletesen szociális vagyok. Fejben. És minden fejben dől el, ugyebár...:)
17/L
Én is INTP vagyok.
Én fel-alá szoktam sétálni és gondolkodni, vagy olvasni(igen, járkálva), és nagyon utálom, ha valaki félbe mer szakítani, vagy beszól, hogy hogyan vagyok képes sétálgatva olvasni.
Sokszor nem is fogom fel, miket mondok. Mármint hogy mennyire sértő. Ez persze csak akkor zavar, ha a családomat bántom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!