Egy alapvetően melankolikus személyiség, lehet sikeres az életben?
akire úgy mindig megjegyzik, hogy "jaj miért vagy ilyen", meg "miért nincs barátnőd,nekem ennyi idősen rég volt egy csomó a hátam mögött.."
az a baj, hogy kapcsolatok híján, társaságkerülő fajtám miatt(próbálkozni nagyon sokat csináltam, de már belefáradtam a sok kudarcba), elég nagy kilátástalanság van
persze van célom az életben, vannak dolgok amiket jól csinálok úgy érzem, amihez van tehetségem, de kapcsolatok nélkül, emberek nélkül akik értékeljenek ez semmit sem ér
ami még szuper érzés, hogy mikor egy csaj láthatólag beszélgetni akar veled, minden blabla..aztán pár duma/hét után, abbamarad és elkezd leszarni..jájjezdefincsi egy érzés
18f
a kérdést nem úgy kérdeztem mint amilyen a matek..-_-
persze végülis lehet több esély van rá mint 0% azt gondolom, de az ilyen embernek nehezebb dolga van a kapcsolatok híján..
csak eltöprengtem és ez a kérdés úgy kikerekedett belőlem
először is, hallottál már a 4 személyiség típusról?
melankolikus .. hát figyi nem tudom lehet hogy félre ismered magad néha én is azt érzem hogy ilyen vagyok de később meg valamivel mindig rácáfolok.
ez csak lustaság szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!