Úgy általánosságban mely kutyafajták a legviccesebbek, legbohókásabbak, és/vagy legnyugodtabbak, legkedvesebbek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 11:58
1/12 anonim válasza:
Szerintem a Beagle. Gyerek koromban ilyen kutyám volt. Játékos,(amíg kicsi) nyugott, (ha megnő). nem igényel sok karbantartást, és ha betanítod (könnyű) akár pacsit is tud adni. De a puli is majdnem ugyan ez.
3/12 anonim válasza:
boxer,bullterrier :) Ők a legidiótább kutyák akiket valaha is láttam :D
4/12 anonim válasza:
szia
Boxer és a Boston terrier a legbohókásabb,legviccesebb kutyák nagyon játékosak és igen kedves teremtések nyugisabbak pedig a mopsz
5/12 anonim válasza:
Boxes, bullterrier, magyar vizsla - nálam ők a "kerge" kategória győztesei :)
Nxugisnak meg az ilyen óriásokat mondanám, bernáthegyi, berni pásztor, vagy akár a golden retriever, bár ő már talán inkább bamba, mint nyugis :))
6/12 anonim válasza:
Magyar vizsla, labrador. A vizsla egy "idióta", és mindkettőnek fát lehet hasogatni a hátán. És imádják a gyerekeket!
7/12 anonim válasza:
Mindenképpen a yorkshire terriert mondanám. Imádnivaló, elképesztően játékos, imádja a gazdáját. Az a kis csöppség mindig vagy egy méterre felugrál örömében, mikor meglát minket. Nyugodtnak mondjuk pont azért nem nevezném, mert folyton szaladgák, ugrál, játszik... De irtó édes!! És pozitívum, hogy nem hullik a szőre, helyette viszont nyíratni kell rendszeresen.
8/12 anonim válasza:
Én is a boxert ajánlom!Játékos gyerekszerető kutya.
9/12 anonim válasza:
Én a Beaglet ajánlom tényleg nagyon vicces és olyan puha a füle *.*
10/12 hablaty** válasza:
Hát szerintem a Boxer egy nagyon játékos kutyafajta! És a magyar vizsla is befutó. Ha nyugodt kutyát szeretnél akkor Angol véreb, ( azok közepesre nőnek :) ).
Bordoi Dog még esetleg ami nem csak gyönyörű hanem okos, és jó természetű . ( És a bordoi is közepesre nő meg. )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!