Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai tizenéves...

Miért ilyenek a mai tizenéves lányok?

Figyelt kérdés

Teljesen le vagyok döbbenve, hogy a mai tizenéves lányok miket csinálnak. Igaz, én is 14 éves vagyok, de én akkor sem értem a viselkedésüket. Fent vagyok 2 közösségi oldalon (iWiW, myVIP) ahogy nézegetem a lány ismerőseimet, mindegyiknek olyan önmutogató képe van (kint a fél melle, bikiniben van, stb.), hogy csodálkoznak, hogy felnőtt férfiak (pedofilok) irogatnak nekik. Ráadásul 12-13-14 éves lányok, és kinéznek vagy 16-18-nak! Agyonsminkelik magukat, azt sem tudják hogy tartsák a szájukat, és hogyan "pózoljanak". Ezt csak én tartom felháborítónak?! A másik pedig az, én azt sem értem, hogy mikor még volt suli az osztálytársaim (nyolcadikos voltam) még este tízkor(!) kint sétálgattak az utcán! Milyen szülő az, aki ezt megengedi? Ráadásul az egyik osztálytársam köldökpiercinget csináltatott (köztudott, hogy kell hozzá szülői beleegyezés, vagyis ahol csináltatta) és a szülei megengedték!! Ezek a tények nem felháborítóak? Miért akarnak ilyen hamar felnőni? Plusz, még engem néztek ki az osztályból, mert nem vagyok egy divatmajom, agyonsminkelt cicababa, nincsen barátom, és tanulok. Elkeserítő :( Akinek van véleménye, vagy valamit szeretne hozzáfűzni, írjon :)

14/L

2009. aug. 3. 13:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%

14:56, szivem, 21 éves férfi leszek a hónapokban, viszonylag jóképű vagyok, kifejezetten fitt és izmos, és akkora agyam van, hogy több konténernyi kis hozzádhasonló tökmag összesítve nem szállhatna versenybe a tudásommal és a problémamegoldó képességemmel.

Szeretek a te értelmezésed szerint szórakozni, néha, mértékkel. Inni, dohányozni, drogozni, klubozni nem, értsd: zérus. De sokkal szórakoztatóbbnak találom, ha valami új dolgot tanulok, tapasztalok meg, mintha a saját hányásomban egy fejfájással gazdagabban egy alsóneművel szegényebben ébredek.

Volt egy három és fél éves kapcsolatom egy lánnyal akit szerettem, előtte és utána több nővel voltam, mint amennyit bevallanék, olyan különleges körülmények közt, amiben nem hiszem, hogy a sok májergyereknek volt része, és olyan szinten kilégítettem őket, hogy biztos vagyok abban, hogy te olyat még nem élveztél.

Szóvalna, bár nem érdekel különösebben, hogy mások mit gondolnak rólam, amíg én tudom, hogy amit cselekszem az helyes és kielégíti az igyéneimet, de biztos vagyok abban, hogy a sok kis hozzádhasonló tökfej "menő"nek gondolna. A pont, amit próbálok alátámasztani érvekkel és személyes tapasztalatokkal az az, hogy lehetsz egyszerre intelligens, produktív, menő és érezheted jól magad az életben, anélkül, hogy átmennél egy gátlástalan, ostoba kurv*ba.

Márcsak a korom miatt is van belátásom abba, hogy a legtöbb tizenéves-huszonegynéhánylves kölyök túlságosan is közelebb van a buta, gátlástalan k*rva szélsőséghez, mint egy arany középúthoz.

Tök jó, hogy kiteszik a melleiket, meg minden, de számomra ennyi sokukban az összes érték. Két cici, meg egy punci. Az agyuk üres, személyiségük nincs, mert mások diktálnak nekik.

Ez persze részben a felnőtt társadalom hibája is. Hiszen a szülők túl erőszakosak, vagy teljesen leszarják mi van a kölykökkel, vagy különböző problémák vannak otthon.

Ott van még a média, aki lapátolja beléjük az anorexiát, az óriási szilikonmelleket, a hidrogénezett hajat és agyat, a meztelenséget (ami egyébként tök jó, ha a két mell mellé egy agyat is kapok), de még a filmnézési, zenehallgatási szokásokat, meg úgy mindenféle dolgot az ég világon.

Olyan ez az egész, mint egy epidémia. Ha a csorda egyik tagja elkapja, akkor továbbadja a másiknak és akinek nincs immunitása vele szemben (akaraterő, önálló gondolkodás, személyiség, intelligencia és tanultság) az elkapja és ő maga is fertőzővé válik.

2009. aug. 3. 16:24
 22/35 anonim ***** válasza:
45%

16:24

"14:56, szivem, 21 éves férfi leszek a hónapokban, viszonylag jóképű vagyok, kifejezetten fitt és izmos, és akkora agyam van, hogy több konténernyi kis hozzádhasonló tökmag összesítve nem szállhatna versenybe a tudásommal és a problémamegoldó képességemmel."

B@zdki, ezen már csak röhögni tudok. "viszonylag jóképű, fejezetten fitt és izmos" (ezt nem tudjuk ellenőrizni, de ha te mondod biztos úgy van).

"akkora agyam van, hogy több konténernyi kis hozzádhasonló tökmag összesítve nem szállhatna versenybe a tudásommal és a problémamegoldó képességemmel."

Ezt eddig jól álcáztad, mert az írásodból ebből semmi sem jött át:):) Jah és figyi te vagy a tökmag, kis sz@ros. Ez neked problémamegoldó képesség? NA NE RÖHÖGTESS! szánalmas vagy.

Amúgy meg mi a f@aszról dumálsz? Kit érdekel hogy kit elégítesz ki meg kit nem? Az sem érdekel senkit, hogy ferdehajlamaid vannak és nem érdekelnek a jó nők. LEGFŐKÉPP AZ NEM ÉRDEKEL SENKIT, HOGY ITT PRÓBÁLSZ MENŐZNI ÉS EHHEZ ILYEN SZ@ROKAT ÍRKÁLSZ MINT EPIDÉMIA. B@zdd meg. hol élsz te? zacskóban? menjél nézni a meséket te 21 éves b@lfasz "férfi"

2009. aug. 3. 17:03
 23/35 anonim ***** válasza:
16:24, ahogy ezt leírtad, úgy tűnik, mintha ez egy T-vírus szerű zombivá átalakító dolog lenne, de sajnos, ez tényleg így van és a média az Umbrella Corporation.
2009. aug. 3. 17:05
 24/35 anonim ***** válasza:
68%

Ez most nagyon katasztrofikusan hatott az önérzetemre. Elmegyek sírni.

Na de nem is, ha figyeltél volna, tudnád, hogy nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam - még csak nevem sincsen ezen a fórumon. Az sem érdekel, ha nem hiszel a szavamnak, a te dolgod, természetes, hogy beindul az önvédelmi mechanizmusod, mivel támadom a világnézeted és lényed alapjait és jobb fegyver híján fröcsögéssel próbálsz védekezni.

Én pontosan tudom ki vagyok, felvázoltam nagy körvonalakban, nem akarod elhinni, nem érdekel téged, hidd el nem omlott össze a világom.

2009. aug. 3. 17:08
 25/35 anonim ***** válasza:
72%
Ha tudnád pontosan ki vagyok, akkor tudnád melyik válaszokat írtam volna én, és tudnád, hogy miket írtam. És akkor azt is tudnád, hogy én ezek a 14 éves kis gyökerek ellen vagyok. és kit érdekel a nézeted? meg a világod? meg a fröcsögésed. na látod? senkit. nem itt kellene sértegetni másokat, meg oltogatni mindenkit, hanem máshol. És amúgy meg a kérdésre válaszolj. ennyi
2009. aug. 3. 17:35
 26/35 anonim ***** válasza:
70%

13:52

Teljesen igazad van!

2009. aug. 4. 17:09
 27/35 A kérdező kommentje:
Hű, nem gondoltam volna hogy ebből a kérdésből még ilyen "vita" lesz :D Viszont a lényeg az, hogy kaptam válaszokat a kérdésemre :)
2009. aug. 5. 08:12
 28/35 anonim ***** válasza:
42%

14 vagyok szóval tudom ezeket a dolgokat.

és én az arany középutat választottam. az osztályomban a legjobb tanulók közé tartozok, és ha hiszed ha nem az egyik legnépszerűbb csaj vagyok az osztályban. és ráadásul ezt nem feltétlenül a külsőségekkel értem el, hanem a belső értékekkel. lehet, hogy szebb csaj vagyok mint az átlag, de soha nem voltam nagyképű sőt. mindig is fiúsabb csaj voltam, jól kijövök a mai napig a fiúkkal, és ezért féltékenyek rám azok a ribanc osztálytársaim.

ja ráadásul nálunk pont azok vannak kiközösítve akik hót hülyék. az már csak ráadás, hogy megsem próbálnak beszélgetni velünk.

2009. aug. 6. 00:34
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez totál hülyeség!! Úgy beszélsz mint egy bölcc öreg tata!!! :D :D :D :D És egész este csavarogni szoktam!!! Vagy 11-re érek haza!! :P És 13 éves lány vok.
2009. okt. 9. 20:34
 30/35 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak csak gratulálni tudok, s a szüleinek is szintén! Így kell a gyereket nevelni (Y) És akkor kérdezem én: Ez a generáció fogja "eltartani" az időseket, mi lesz itt?! Lehet "bölcs öreg tatának" (te szavaidat idéztem) tűnök, de valószínű többre fogom vinni, mint TE. Ennyit erről :)
2009. okt. 25. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!