Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg tizenéves lányok! Mennyi idős volt a legidősebb és a legfiatalabb pasi aki tetszett nektek, esetleg jártatok vele?
hát én utoljára egy 15 éves fiúval jártam de most egy velem 1 korú srác tetszik.
13/L
15/L
durva, de mostanában azt vettem észre hogy sokkal jobban tetszenek az idősebb pasik:D mármint most 'álompasira' gondolok. szóval Eminem, Robert D.Junior 40en túl vannak már azthiszem, Hugh Laurie 60an túl szerintem,mégis nagyon szexxik:D
legfiatalabb..hááát..nemtudom:D
mégis! Cartman!:D
Én is újabban az idősebb korosztályhoz vonzódom. Konkrétan olyan 20 évvel idősebb korosztályhoz...Persze ezek inkább plátói szerelmek :) Nem járnék ennyi idős férfiakkal. A nálam fiatalabb fiúk egyáltalán nem tetszenek.
Még csak egy nem igazán komoly kapcsolatom volt. Én 16 a fiú 18 volt.
17/L
Szia!
Legfiatalabb kb. fél évvel fiatalabb mint én. Akkor voltam 17. De általában mindig közel azonos korú párjaim voltak.
Mostani 8 évvel idősebb.
19L
A legfiatalabb nálam 1 évvel volt fiatalabb (de én 10.-es voltam, ő meg 8.-os) a legidősebb pedig 26 éves. :)
17/L
Legfiatalabb: nálam 2 nappal fiatalabb. :D
Legidősebb... Huh... :P Aki úgy tényleg tetszett kb. 20, akire meg azt mondom, hogy "huh, de vonzó, helyes"... na ott a határ kb. a csillagos ég... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!