Lányok nektek tetszik, hogy mostanában egy csomó fiatal (tizenéves) srác levágatja pár centisre a haját? Illetve fiúk, ti miért vágjátok le?
Mert nekem nem tetszik, és azt veszem észre, hogy a környezetemben minden helyes srác levágatja a tök jó haját, szerintem ez annyira nem áll jól egy tizenéves fiúnak... :(
Fiúk, akik szintén így jártak, ti miért döntöttetek a rövid haj mellett?
Ez amúgy most divat?
Nekem nagyon határeset, mikor egy hosszabb hajú fiú megtetszik. Vannak akiknek jól áll a félig megnövesztett haj,persze fiúkon, de nem mindegyiknek. Van akinek a tüsis rövid haj áll jól. Egyéntől függ.
Egyébként meg, ha úgy dönt levágja akkor vágja le nyugodtan bizonyára jobban érzi úgy magát. :P
19L
Mert mikor régen hosszhajam volt, akkor sokat kellett vele sz_rakodni reggel. (Nem hajvasaló, meg ilyen b_zis dolgok.) Most meg tükörbe nézek, nyugtázom, hogy még mindig sz_rul nézek ki, de legalább nem kell b_szakodnom a hajammal.
Viszont koncerten rossz. :(
nekem ez valahogy nem tűnt fel...
bár én szeretem a markolászni való hajakat:D
de lényegében szerinte teljesen egyénfüggő. van akinek ez áll jól van akinek az.
Részemről, nem valami jó, ha a fiú annyira groteszk megnyilvánulást tesz arra, ahogy kinéz... és nincs mivel eltakarnia, akkor a hosszú lobonc függönyként is üzemelhet. Amúgy, nálam a hosszú hajúak a nyerők. Akát félhosszú, akár hosszú...
Ez csak egy magánvélemény, akinek nem inge ne vegye magára.
egyéntől függ hogy kinek mi áll jól
nekem a rövid és a hosszú hajúak is tetszenek :) az összhatás a lényeg ;)
(bár én is szeretem ha egy srác hajába bele lehet túrni :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!