Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai tizenéves...

Miért ilyenek a mai tizenéves lányok?

Figyelt kérdés

Teljesen le vagyok döbbenve, hogy a mai tizenéves lányok miket csinálnak. Igaz, én is 14 éves vagyok, de én akkor sem értem a viselkedésüket. Fent vagyok 2 közösségi oldalon (iWiW, myVIP) ahogy nézegetem a lány ismerőseimet, mindegyiknek olyan önmutogató képe van (kint a fél melle, bikiniben van, stb.), hogy csodálkoznak, hogy felnőtt férfiak (pedofilok) irogatnak nekik. Ráadásul 12-13-14 éves lányok, és kinéznek vagy 16-18-nak! Agyonsminkelik magukat, azt sem tudják hogy tartsák a szájukat, és hogyan "pózoljanak". Ezt csak én tartom felháborítónak?! A másik pedig az, én azt sem értem, hogy mikor még volt suli az osztálytársaim (nyolcadikos voltam) még este tízkor(!) kint sétálgattak az utcán! Milyen szülő az, aki ezt megengedi? Ráadásul az egyik osztálytársam köldökpiercinget csináltatott (köztudott, hogy kell hozzá szülői beleegyezés, vagyis ahol csináltatta) és a szülei megengedték!! Ezek a tények nem felháborítóak? Miért akarnak ilyen hamar felnőni? Plusz, még engem néztek ki az osztályból, mert nem vagyok egy divatmajom, agyonsminkelt cicababa, nincsen barátom, és tanulok. Elkeserítő :( Akinek van véleménye, vagy valamit szeretne hozzáfűzni, írjon :)

14/L

2009. aug. 3. 13:19
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy már volt pár ilyen kérdés, de abban nem találtam sok hasznosat, ezért írtam ki, hátha itt több gyűlik össze:)
2009. aug. 3. 13:21
 2/35 anonim ***** válasza:
66%
teljesen egyetértek veled.csak nekem több olyan oszt.társam van aki nem ilyenek.de nem tudsz velük mit csinálni.az ilyeneket kerülni kell:)
2009. aug. 3. 13:31
 3/35 anonim ***** válasza:
66%
1. vagyok.csak ezt akartam még: 14/L
2009. aug. 3. 13:32
 4/35 A kérdező kommentje:
Én nem is akarok semmit csinálni velük (:D), csak érdekelne, hogy miért ilyenek. Nálunk sajnos nem nagyon volt ilyen :( Szerencsére, most már szeptembertől új suli jön, hátha ott több normális lesz ;)
2009. aug. 3. 13:34
 5/35 A kérdező kommentje:
*nem nagyon volt ilyen "normális"
2009. aug. 3. 13:35
 6/35 anonim ***** válasza:
79%

a legtöbbször azért,mert beakarnak jönni az idősebb fiúknak meg mert az olyan "trendi".

szerintem hülyeség.

És szerintem fogsz találni az új suliban olyat,aki hasonló mint te.:)

1. voltam

2009. aug. 3. 13:37
 7/35 anonim ***** válasza:
68%

Mer ez "menő" szerintük... meg ahogyan az internet is elterjedt egyre jobban pumpálják a kicsikbe az ilyen dolgokat..

Amúgy az én osztályom egyáltalán nem volt ilyen, pedig csak 2 éve ballagtam.. (igaz hogy azért én kisebb városban lakom :D.. de azért 30k ember is elég. )

egyébként én a felháborodást ezen a témán már baromira közhelynek érzem..

2009. aug. 3. 13:38
 8/35 anonim ***** válasza:
91%

A rib@ncoskodással nem lehet mit csinálni, sajnos náluk ez a menő, meg olyan "nagylányos", túl hamar fel akarnak nőni. Ezt látják a filmeken...

Az én osztálytársaim is majdnem mind ilyenek voltak, aztán az egyetemen találtam értelmes embereket szerencsére.

21/L

9/35 anonim ***** válasza:
43%
Én 16 éves vagyok, szal már nem 14, de én sem tartozom az agyonsminkeltek meg a magamutogatósok közé. Persze szerintem sem normális ha 14 évesen azt csinálják amit mondtál, de lehet hogy azért néznek ki téged a többiek, mert azt látják hogy csak tanulsz, meg minden. Nekem is van az osztályban olyna, aki ilyen. csak tanul és nem jár sehova. Őt a lúzer kategórába osztanám be. Mondjuk én jóban vagyok vele, de egy kicsit idegesít, hogy nem tud élni. Egész nap csak olvas, meg angol tanároz jár szombatonként. A többiek szinte levegőnek nézi. Na most ezt nem azért mondtam mert piszkáljalak vagy vmi, csak hogy vannak ilyenek is és ez sem olyan jó. 16/l
 10/35 anonim ***** válasza:
81%

Kedves 13:38-as:

Lehet, hogy most a lúzer kategóriába sorolnád azt, aki sokat tanul, de majd mennyire lesz lúzer jól kereső jogászként, közgazdászként, egyetemi tanárként, esetleg professzorként? 4-6 év múlva majd az lesz a lúzer, aki nem tanult a suliban és nem vitte semmire. Az olvasás meg az egyik legjobb szórakozás, nem csak a kötelező olvasmányok léteznek, amiket én is utáltam sokszor, viszont sokat olvasok azóta is..

Mellesleg van, aki nem szereti a hangos bulikat, én is goth létemre teaházba járok el, csendes kocsmákba, ilyesmik. Nem mindenkinek fekszik egy házibuli az aktuális slágerekkel és tele részeg emberekkel, vagy a disco és tücc-tücc zene

21/L

2009. aug. 3. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!