Miért ilyenek a mai tizenéves lányok?
Teljesen le vagyok döbbenve, hogy a mai tizenéves lányok miket csinálnak. Igaz, én is 14 éves vagyok, de én akkor sem értem a viselkedésüket. Fent vagyok 2 közösségi oldalon (iWiW, myVIP) ahogy nézegetem a lány ismerőseimet, mindegyiknek olyan önmutogató képe van (kint a fél melle, bikiniben van, stb.), hogy csodálkoznak, hogy felnőtt férfiak (pedofilok) irogatnak nekik. Ráadásul 12-13-14 éves lányok, és kinéznek vagy 16-18-nak! Agyonsminkelik magukat, azt sem tudják hogy tartsák a szájukat, és hogyan "pózoljanak". Ezt csak én tartom felháborítónak?! A másik pedig az, én azt sem értem, hogy mikor még volt suli az osztálytársaim (nyolcadikos voltam) még este tízkor(!) kint sétálgattak az utcán! Milyen szülő az, aki ezt megengedi? Ráadásul az egyik osztálytársam köldökpiercinget csináltatott (köztudott, hogy kell hozzá szülői beleegyezés, vagyis ahol csináltatta) és a szülei megengedték!! Ezek a tények nem felháborítóak? Miért akarnak ilyen hamar felnőni? Plusz, még engem néztek ki az osztályból, mert nem vagyok egy divatmajom, agyonsminkelt cicababa, nincsen barátom, és tanulok. Elkeserítő :( Akinek van véleménye, vagy valamit szeretne hozzáfűzni, írjon :)
14/L
13:38
Agyilag te sem lehetsz különb ha már csak azért kinézed és a "lúzer" kategóriába osztod be a másikat, hogy tanul. Ő azt szereti, és akkor mivan? Én sem szeretek járni sehova, mert igazából sehova sem lehet. Szórakozóhelyeken és sétáló utcákon sok piás pulya, parkok kihaltak, moziba csak a sz@r megy. Ha neked ez az "élet", akkor gratulálok. Ő azzal, hogy tanul sokkal több esélye lesz az életben mint neked szerintem. Engem is levegőnek néztek középiskolában, csak azért, mert nem álltam be a sorba és mentem el velük hétvégenként leinni magam és nem gyújtottam rá.
Kérdezőnek válaszolva:
Mert a média teljesen átmosta az agyukat. A k.rvákat sztárolják az összes csatornán, csak a gagyi jenki műsorok mennek, tinimagazinok meg csak arról szólnak, hogy: "Hogyan legyek trendi". A sok idióta barom meg mind benyeli és követi ezt a divatot. Ez szomorú.
Én már 19 vagyok és nem volt még barátnőm ezen okból kifolyólag. Eddig még egy értelmes lánnyal nem találkoztam. Mindegyik piás és/vagy láncdohányos volt, bár a fiúk sem különbek. Egy 45 perces órát nem bírnak ki cigi nélkül és mikor beül mellém, akkor majd' kifordulok a székből, mert olyan, mintha egy tehenészetet raktak volna mellém.
Köszönöm, én ebből nem kérek, ha meg is vernek érte, akkor sem fogok beállni a birkák után a sorba.
Köszönöm a kommentárokat :) Elgondolkodtató dolgokat írtatok :) Utolsó válaszolónak: Örülök, hogy így gondolkodsz, manapság a fiúk nem így vélekednek ezekről a dolgokról :) Ezek szerint, még maradtak ilyen emberek. :)
Hátha majd a középsuliba lesz valaki ;)
Teljesen egyetértek a 13:52-vel és a többiekkel. Azok, akik összevissza buliznak rendszerint leellenek korán, vagy tenyészkanca lesz belőlük, vagy a férjükön élősködve vegetálnak agyilag.
Pár év elteltével, huszonegynéhány évesen te leszel a lúzer, édesem, meg azok, akik minden második éjszakát a saját hányásukban fetrengve töltöttek.
A másik meg honnan veszed, hogy az ő igényeit nem elégíti ki az ő életvitele?
Szívből utálom azt az agymosást, amin átmegy a tizenéves népesség, de olyan ez mint a rostálás, az értelmesebbje átmegy a szitán, de alig ismerek olyat, akinek sikerült.
Senki sem azt mondta, hogy ne menjen moziba! Egy tizenéves járjon moziba, strandra, kirándulni, olvasson, sportoljon, ilyesmik.
DE NE TEGYEN ÚGY, MINTHA FELNŐTT LENNE! Egy 14 éves még nem felnőtt, ne cigizzen,ne alkoholizáljon, ne tegye ki a mellét-fenekét, pláne nem közösségi oldalakon vagy olyan szórakozóhelyen, ahová elvileg be sem engedhetnék...
A divat meg útmutató olyanoknak, akiknek nincs fantáziájuk a saját stílushoz, nem egy kötelelő érvényű dogma. Nem kell követni, ha valaki nem akarja és ezért nem szabadna kiközösíteni sem.
Mellesleg megsúgom: az agyba-főbe bulizók lehet, hogy bekerülnek egyetemre, de általában az első félév után kiesnek, legalábbis természettudományos szakokon.
13:38 vagyok.
Igen, fiú vagyok, normális, nem mentem át homokozóssá :D
15:02
Mi az, hogy fél elmenni moziba? Ha mondasz egy filmet, ami manapság megy és nem a milliószor újrajáratott agymosó jenki sz@r, akkor azt rögtön megnézem.
Most nyáron váltam haverral moziba, két filmet néztünk meg, egyik sem volt túlságosan jó, ilyen egyszer nézhető cuccok, de semmi új. miért az a normális ember, aki minden éjszaka bulizni jár és a földig issza magát? Azok sok év múlva jó, hogy nem fogják érteni amit a "stréberek" mondanak, mert akkora már valószínűleg halottak vagy csövesek lesznek.
Ki mondta, hogy éjjel-nappal tanul? Attól, hogy szeretné, hogy kicsit okosabb legyen az átlagnál és leül tanulni, attól annak miért nincs élete? Én sem tanultam halálra magam, mégis össze tudtam szedni egy középfokú angol nyelvvizsgát meg egy 5-ös emelt szintű angol érettségit, mellette meg gépeztem és szórakoztam.
Csak példaképpen: Abból az osztályból(középiskola), akiket elsőben megismertem(két év után átmentem másik iskolába), csak én tanultam normálisan, a többi élte a maga hétvégénhányós életét. Abból az osztályból már másodikban 5-en buktak, harmadikban még többen. Akiket jobban ismertem onnan, azok mind évet ismételnek, csak én tudtam leérettségizni. Azt is meg merem kockáztatni, hogy a többi se ment át érettségin, már ha eljutott oda.
Igen, az elsőben kiközösítettek, már első kommentemben felsoroltak miatt, de a másodikban már befogadtak, bár azt nem mondom, hogy ott sokkal normálisabbak lettek volna, csak picit jobb volt az arány.
15:39
Nem mindegy, hogy előbb kezdi. Ha például egy 13 éves lány aktív szexuális életet él, annak hosszú távon a testi fejlődése látja kárát
Nyugodtan lehet lepontozni, csak bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!