Albérlet 17 évesen?
Figyelt kérdés
Az lenne a helyzet, hogy van egy barátom aki messze tanul tőlem. Hétvégente jár haza de még így se tudunk sokat együtt lenni, és rettenetesen hiányoljuk a másikat. Jövőre, ha tudnék, lehet elmennék abba a városba tanulni, ahová ő. Mivel a kolit nem bírnám, és ő is inkább egy albérleten gondolkozik, így lakhatnánk együtt? Természetesen hétvégente, vagy hétköznap délutánonként vállalnánk munkát, hogy a szüleinknek is minél kevesebbet kelljen segíteniük. Tudom, jönnek majd a vélemények hogy jujj 17 évesen összeköltözni a pasival meg stb. De szerintem ugyanolyan lenne mintha egy haverral laknék együtt. Légyszi normális válaszokat kérek :))2012. szept. 8. 20:22
1/5 anonim válasza:
Abból a szempontból támogatlak,hogy minél előbb tedd meg ezt a lépést (önállósodás),mivel én kicsit idősebb vagyok nálad,és én csak most készülök elköltözésre.Másrészt viszont lebeszélnélek róla,addig amíg fixen tanulsz.Melót ne vegyél a nyakadba a tanulás rovására,a barátodtól nem illik elvárni,hogy eltartson (kivéve ha ribanc vagy),a szüleid meg ha jómódúak,ha nem,nem kéne hogy segítsenek hosszabb távon ilyesmiben...legalábbis ilyen szinten,hogy ők állnak mindent,mert akkor soha az életben nem tanulsz meg gondoskodni magadról.
2/5 anonim válasza:
Nem olcsó dolog ám egy albérlet. Hétvégi munka igen kevés lesz hozzá. Ha meg délelőtt suli, délután munka, akkor meg ugyan ott tartotok kb. mintha hétvégén találkoznátok.
3/5 A kérdező kommentje:
mondjuk persze annyit tudnak vállalni a szüleink, hogy az albérletet fizessék addig, amíg nem adjuk a fejünket ténylegesen komoly munkára. Nekem is van egy kis félretett pénzem, ami arra lett elrakva, hogy elkezdjem az életet.
2012. szept. 9. 08:35
4/5 anonim válasza:
rendes a szüleitektől, ha támogatnak titeket, de tényleg nem lesz egy olcsó mulatság... Hét közbeni melót inkább ne vállaljatok, max valami szórólapozás-szerűséget, mert tényleg hamar a tanulás rovására megy
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. szept. 10. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!