Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha meghalljátok ezt a nevet,...

Ha meghalljátok ezt a nevet, h Klaudia mi jut eszetekbe róla? Milyennek képzelitek el?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 13:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
nekem magáról a névről ilyen nagyszájú, fennhordom az orromat, ki ha én nem? jut eszembe!
2010. júl. 7. 20:19
 22/26 anonim ***** válasza:

Ááá...nem szeretem a Klaudiákat :)

De teljesen mindegy mi a neved,nem az alapján fognak ítélni.

2010. júl. 7. 20:47
 23/26 anonim ***** válasza:
hát nem a kedvencem. a legtöbb Klaudia akit ismerek az ilyen szőkített hajú, playboy és ed hardy mániás, hamis retro öves stb stb.. persze gondolom akadnak kivételek, csak nekem ez jut eszembe róla.
2010. júl. 7. 20:53
 24/26 anonim ***** válasza:
Egy kicsit elkényeztetett tizenkét éves lány, aki a lovakat és a delfineket szereti
2010. júl. 7. 21:52
 25/26 anonim ***** válasza:
A 2. nevem Klaudia... én nem szeretem. Hálisten csak egy ismerősöm szólít Klaunak.:) De nekem is van Klaudia ismerősöm, rokonom és nagyon jó fejek, szóval nem a néven múlik.:D
2010. júl. 7. 22:50
 26/26 anonim ***** válasza:
Claudia ugy jobban néz ki 15/f:d
2010. júl. 7. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!