Ha meghalljátok ezt a nevet, h Klaudia mi jut eszetekbe róla? Milyennek képzelitek el?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 13:55
1/26 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc színésznőm jut eszembe.Claudia Cardinale...Gyönyörű nő.
2/26 anonim válasza:
a barátok közt...-ből a klaudia:):)
3/26 anonim válasza:
Nekem egy borzasztó erőszakos, erős csontú frufrus, mókuscopfos lány az óvodából, aki mindig verte a gyengébbeket még a fiúkat is terrorizálta:D olyan volt, mint egy mini frankeinstein, mindig panasz volt rá. fogalmam sincs mi lehet vele, remélem, felnőttkorára változott valamit. több Klaudiát is ismerek, de erről a névről mindig ez a lány ugrik be.
4/26 anonim válasza:
Liptai! Dögös, vörös, öntelt, nagyszájú, kiismerhetetlen!
5/26 anonim válasza:
Liptai? Nagydarab, faragatlan, tehetségtelen (színésznőnek és műsorvezetőnek is).
6/26 anonim válasza:
Utolsó! ott a pont. liptai egy prosztó, nemhiába játszott már a szomszédokban is anno közönséges csajt.
bocs az offért.
7/26 A kérdező kommentje:
Na hát ez elág vegyes. És szerintetek c-vel vagy k-val szebb??
2009. júl. 25. 14:13
8/26 anonim válasza:
Klaudia úgy k*rvás,Claudia meg még k*rvásabb!!!
Nekem egy fekete hajú,sötét bőrű,kis k*rva csaj jut az eszembe róla!Nekem nem tetszik!
9/26 anonim válasza:
Szerintem is k.rvás név. K-val írva prolik.rvásan hangzik, C-vel meg egy kozmopolita sznob r.banc jut róla eszembe.
10/26 A kérdező kommentje:
Tehát akko k*rvás nevem van. És ez befolyásollja z első ebenyomást??
2009. júl. 25. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!