Hogyan képzelitek el a világvégét?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi lesz az oka az emberiség kihalásának?
(pl: UFO támadás, globális felmelegedés, meteorid becsapódás...) Hisztek a 2012-ről szóló sztoriban?
2011. júl. 28. 22:23
1/8 anonim válasza:
Én épp szeretkezni fogok, amikor a nagy izgalmakban leáll a szívem. Mondjuk, úgy 50 év múlva. 2012-t meg mindenki feldughatja magának, aki továbbra is képes ezzel foglalkozni.
2/8 anonim válasza:
egy nagy meteor becsapódik és minden felég *o*
amúgy nem hiszek benne :3
3/8 anonim válasza:
nem hiszem,hogy 2012-ben lesz,amúgy szerintem világháború
4/8 anonim válasza:
Én is meteorra tippelnék :D de nincs olyan szerencsénk hogy tényleg világvége legyen...-.-
5/8 anonim válasza:
Nem hiszek a 2012-es rémdologban, max. csak dimenzióváltás lesz vagy ilyesmi..
csak valami természeti csapás adhat véget ennek a sárgolyónak és én úgy gondolom, ez elég hamar be fog következni mert nagyon elfajult a világ.
De még mielőtt bekövetkezne, én mindent meg akarok csinálni, amit eddig nem mertem. Ki tudja, lehet, hogy holnap meghalunk..
6/8 anonim válasza:
Vagy a gyógyszeripar hülyeségei, vagy az élelmiszeripar hülyeségei, vagy atombomba vet véget az emberiségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!