Ha meghalljátok azt a nevet hogy Alexa mi jut eszetekbe róla? Milyennek képzelitek el?
Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 19:51
1/12 anonim válasza:
göndörhajú, sportos, irritáló lánynak képzelem el de fogalmam sincs miért... bocsi ha ezzel valakit megsértek. :D
2/12 anonim válasza:
Én szimpatikus, kicsit "fiús" lánynak gondolnám, akiben van tartás, vagyis bátor, egyenes, őszinte, korrekt.
3/12 anonim válasza:
fekete félhosszú hajú, napbarnított bőrű,fekete szemű, sárga pólóban a tenge3rparton :D
nemtom ez jött be először
5/12 anonim válasza:
nekem vörös hullámos haj,tiszta szeplő a feje,és nagyon okoskodó,kellemetlen,beképzelt csaj...nem tom miért de ez jött le..
6/12 A kérdező kommentje:
érdekes..:D
Én barna egyeneshajú vagyok, fehér a bőröm és sosem jártam tengerparton.:DD
Köszi a válaszokat :)
2009. júl. 27. 17:00
7/12 anonim válasza:
bocsi, de nekem egy sportos, idegesítő, stréber csaj jut eszembe... volt legjobb barátnőmet Alexának hívták...
8/12 anonim válasza:
sovány göndör barna hajú barna szemű fekete keretes szemüveg sárga mintás póló fekete csőnaci egy övvel+deszkacipő
ezugrottbe.nemtudom mért :D
9/12 anonim válasza:
Mindenkinek egy olyan személy jut eszébe szerintem,egy névről, akit ismer, barátja, rokona, ismerőse, stb... nekem egy régi osztálytársam ugrott be tehát, szőke,kékszemű,vékony lányj ut erről az eszembe.sőőt ovibe volt egy alexa. ő kicsit kényes volt:D
10/12 anonim válasza:
én vírusnak képzelem, olyan mutálódó, szemét fajtának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!