Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Félek hogy nem lesznek barátai...

Félek hogy nem lesznek barátaim a gimiben, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Holnap megyek gólyatáborba 3 napra, és elég ideges vagyok miatta, mert ha ott nem sikerül beilleszkednem, akkor szeptemberben nem lesz ki mellé leülnöm. Miket csináljak hogy kedvesnek tartsanak? Viszek például gumicukrot, hogy azt tudjam osztogatni, bár lehet hogy nem lesz hozzá bátorságom vagy ilyesmi. Segítsetek.
2012. aug. 14. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy szinte mindenki így érez most. Egyszerűen legyél mosolygós, kezdeményezz néha beszélgetéseket (még ha nehezedre esik, akkor is), az első 2 perc után meg fogsz nyugodni.. Mindenki nyitott ilyenkor. Semmiképp ne csinálj megbotránkoztató dolgokat, és ne beszélj ki senkit, ilyesmi.

Amúgy a szervezők ilyenkor erre számítanak, hogy mindenki félénk, úgyhogy sok olyan programot terveznek, ami "összehoz" titeket.

Legyél érdeklődő, és jegyezd meg amiket mondanak. Keress közös témát, pl zene, film, hobbi. Máris lesz miről beszélni. :)

2012. aug. 14. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz bátorságod gumicukrot osztogatni? MIIIII? Mikor beszélgetsz a többiekkel előszeded a cukrot, és megkínálod őket. Mi olyan nehéz ezen? És minek egyáltalán leülni valaki mellé. Egyedül nem jó? Beszélgess velük, és kedvesnek fognak tartani.
2012. aug. 14. 14:59
 3/3 anonim válasza:
figyelj én anno mindent kipróbáltam, beszélgetés, közös programok, stb, sehogy sem működött, :) utáltak szó szerint, azután eltel 4-5 hónap kezdtek megkedvelni, 2-3 pedig szó szerint a társaság egyik középpontja voltam, persze mindig lesznek olyanok akik még jobban a középpontban lesznek mert pl. iszonyat jó kocsival járnak, vagy mert olyan jól néznek ki, hogy mindenki őket akarja fölcsípni, de ez csak érdek ezekből soha nem lesznek igazi barátok, mondjuk mint utólag kiderült az elején azért volt nekem nehéz mert egy ismerősöm azt akarta, hogy ne járjak oda és az ő évismétlő barátai nehezítették meg az első félévemet, de ők visszamaradtak én meg továbbléptem, és szerintem halkan jegyzem meg többre vittem mint bármelyikük, kitartás egyenesség, mindig poénosan kell venni a dolgokat akkor is ha nehéz, így könnyebb továbbgördülni. attól függ ez a válasz igaz középsulira is, egyetemen pedig alig lesz időd barátkozni annyit kell tanulnod :)
2012. aug. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!