Mi lesz akkor, ha sose lesznek barátaim?
Nem tudom,hogy lehet-e így élni. Családomon kívül senkire sem számíthatok, ismerősök, haverok csak a középiskolában voltak, de szinte már egyikkel sem tartom a kapcsolatot. Az egyetlen ember akit mondhatjuk,hogy a barátomnak tekintettem kimegy külföldre. Igaz,hogy csak ritkán tudtunk találkozni, de nekem borzasztón rossz,hogy elmegy, így már tényleg senkim sem marad. Hogy lehet ez az állapotot elviselni?
Itt a nyár és én megint az egészet a szobámban fogom eltölteni.
21L
Hát, pedig ez csak így működik, hidd el. :) Egy közösségbe bekerülni mindig nehéz, egy barátság sem alakul ki hipp-hopp. Nekem a jelenlegi legjobb barátaim először nemhogy nem szimpatikusak, de egyenesen ellenszenvesek voltak. xD De ahogy egyre jobban megismertük egymást, kiderült, hogy sokkal-sokkal több közöm van hozzájuk, mint azokhoz, akiket korábban a barátaimnak tartottam.
Hidd el, ha magadtól nem mész egyedül sehova (mint én :D), akkor a net lehet a kulcsszó. Csak ne add fel, amikor valami nem úgy sikerül, ahogy az a nagykönyvben áll! :) Aki nem akar egyedül maradni, úgyis talál magának társaságot, de ehhez neked is nyitnod kell az emberek felé. És ha legjobb barátot nem is találsz egy hónap alatt, egy-két haverral könnyűszerrel lehet gazdagodni.
És mint lány lánynak, csínján a srácokkal, mert úgy tapasztaltam, hogy a fiúk nagyon nehezen fogják fel, ha nem pasizni akarsz. Netről, ha összefutsz valakivel, tisztázd előtte komolyan, hogy mik a határok, hogy aztán ne keveredj kínos félreértésekbe.
"És mint lány lánynak, csínján a srácokkal, mert úgy tapasztaltam, hogy a fiúk nagyon nehezen fogják fel, ha nem pasizni akarsz."
Én fiú vagyok. Ha egyszer elhívok egy lányt egy kávéra, nem barátkozni akarok. Barátaim vannak, barátnőm nincs. Sőt, ha kicsit gondolkodnának a lányok, rájöhetnének, hogy egy pasi inkább elmegy a haverokkal sörözni, mint egy félig-meddig idegen lánnyal teázgatni, vagy mit is tudom én...barátságból.
Jah és, mint lánynak üzenem, hogy nem akkor kell szólni, hogy csak barátkozni akarsz, miután a negyedik sörödet fizetem, vagy miután szaladgálok utánad, mint egy kiskutya, és te, mint lány "mit sem sejtve" élvezed a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!