Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért érzem hogy figyelnek?

Miért érzem hogy figyelnek?

Figyelt kérdés
Csak a fürdőszobában érzem. pl: néha abbahagyom amit csinálok mert olyan érzésem van mintha figyelnének.. :D lehet hogy hülye a kérdés,de a viccelők kíméljenek. Ja és nem vagyok beteg,nem rettegek görcsösen ettől, csak fura.
2009. júl. 21. 14:48
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Én meg a gépezésnél vagyok így. Az ablakfüggöny mindig behúzva, ha valami ajtónyílás szerű hang van, mindig hátranézek, ha valaki bejön, szégyellem magam, akármelyik oldalon vagyok. (pl nemtom egy teljesen hétköznapi oldalon például a kezdőlapon)
2010. febr. 8. 18:07
 22/37 anonim ***** válasza:
ufók figyelnek mint a megérzésben.
2010. febr. 8. 18:35
 23/37 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel. Ha fürdök mindig azt hiszem, hogy figyelnek a szellőzőből. Múltkor felálltam a kád szélére és belenéztem, hogy nincs e ott kamera. Kamera nem volt csak sok por. :D

Mikor meg gépezek akkor is 15-20 percenként hátranézek, hogy nem nézi e valaki, amit írok. Ha pedig valaki a hátam mögött van (és tudom, hogy ott van) rászólok, hogy menjen el onnan. Mikor valamelyik barátnőmnél ott alszok akkor is jó alaposan körül nézek, hogy nincs e valami megfigyelő szerkezet, de nem csak a fürdőszobába, hanem bent a nappaliba is.

2010. febr. 8. 18:35
 24/37 anonim ***** válasza:
juuj énis igy vagyok:) és énis azthittem hogy tisztahülyevagyok.:D de nekem a nyilvános wckel is problémám van hátha kamerázva van...vagy vanegy lyuk amin átlátnak és néznek. itthon is folyton ezt érzem..kamerákat keresek...XD de ez sztem tényleg beteges. és volt már rá példa hogy nézte egy kedves ismerősöm a fürdőnk ablakát távcsővel:S
2010. febr. 8. 19:13
 25/37 anonim válasza:
Én régebben mikor fürödtem vagy pl. öltözte előtte mindig átnéztem a szobát hogy nincs-e valahol kamera hogy látna engem valaki...xD
2010. febr. 8. 19:28
 26/37 anonim ***** válasza:
Szomszédom este éppen fürdött a kádban nyáron, mikor felnézett az ablakba, és kb. szívrohamot kapott majdnem, mert egy férfi nézett le rá. ÉS még csak nincs is olyan alacsonyan az ablak. Azóta én is állandóan az ablakot lesem. Az a legrosszabb mikor sötét van, és én nem látok ki, de más beláthat(magasan van az ablak, de mégis parás..:S)
2010. febr. 8. 19:57
 27/37 anonim ***** válasza:
Én vagyok a Sötét Jele a Sötét oldalról, most azonnal nézz háááátra !!!
2010. febr. 8. 20:02
 28/37 A kérdező kommentje:
17:18 XD nem, a jobb sarokban van!
2010. febr. 9. 14:38
 29/37 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor tényleg sokan vagyunk így... :)
2010. febr. 9. 14:40
 30/37 anonim ***** válasza:
20:02-es vagyok, valóban hátra néztél tegnap mikor írtam? Nem akartalak megijeszteni. Bocsi.-)
2010. febr. 9. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!