Miért érzem hogy figyelnek?
Figyelt kérdés
Csak a fürdőszobában érzem. pl: néha abbahagyom amit csinálok mert olyan érzésem van mintha figyelnének.. :D lehet hogy hülye a kérdés,de a viccelők kíméljenek. Ja és nem vagyok beteg,nem rettegek görcsösen ettől, csak fura.2009. júl. 21. 14:48
11/37 anonim válasza:
Kezdődő paraniod skizofrénia.:)
12/37 anonim válasza:
énis vagyok néha..h azthoszem h bevan kamerázva oO
13/37 anonim válasza:
szomszéd lehet elrejtett egy kamerát a szellözöben. hallotam már rola hogy valaki probálkozott...
14/37 anonim válasza:
Én is félek h be van kamerázva a lakás. Vagy h valaki vmi programmal figyeli, h mi megy a monitoromon, miket nézek épp a neten (mer van ilyen program, pl sulinkba is van, h az igazgató tudja nézni, mit csinálunk épp a gépen:S) meg a webkamerám is befelé van fordítva, h nehogy vki lenyomozza v nemtom :D
15/37 anonim válasza:
végre magamrataláltam :D..énis félek h nehogy figyelje vki a monitorom.a webkameráim (kettővan csak az eggyik sz.ar :D) is a függöny felé vannak fordítva...sőt a multkor elkezdtem kamera után kutatni..xd
azthittem hogy csak én vagyok ilyne nemnormális:d
+ha egyedül vagyok..és megyek becsukni az erkélyajtót..akkor hirtelen elképzelem h miután megfordultam valaki "ottterem" az erkélyen..:D
meg sokszor nemmerek tükörbenézni éjfél után mert attól félek hogy valaki a "másikoldalról" figyel:D
16/37 A kérdező kommentje:
Pontosan ez van velem is amit írtatok. Főleg amit az utolsó válaszló írt. Köszi mindenkinek!!!!
2009. júl. 23. 14:36
17/37 anonim válasza:
ÁÁÁ.:D Ezt nem hiszem el. Mindig azthittem, hogy velem van a baj, de most magamra találtam. :D Ugyanezek vannak velem is. Nekem pl. azvan, hogy az ajtóm felett van egy nagy rés, és a gépem pont vele szembe van csak háttal. Én meg mindig hátrafordulgatok, hogy nem-e nézi valaki, hogy mit csinálok a gépen.(megjegyzem olyan már előfordult, hogy a nővérem felált egy székre, és ott nézte, hogy mitcsinálok. :D Meg körübelül 15 percenként kinézek, az ablakon, hogy nem a leselkedik-e valaki. :D Meg ha kintről röhögést hallok, mindik kinézek az ablakon, hogy nem- e rajtam röhögnek. :D Fürdöszobánál meg ugyanez van velem, mint veletek. Multkór ilyen ottalvós buli, volt az eggyik lánynál, és énis megvoltam hívva, és kb. negyedórát, azzal töltöttem, hogy "kamerát" kerestem a fürdöbe. :D Lehet, hogy ezmár beteges? :D
18/37 A kérdező kommentje:
Sziaaa!!
Velem is éppen ezek vannak, én is 20 percenként nézelődöm, hogy mivan ha néznek??? De nem hiszem. Szerintem nem olyan beteges, de kellemetlen. Köszi a válaszokat. Várok még.
2009. júl. 23. 20:37
19/37 anonim válasza:
A gyanúd nem oktalan, én figyellek. A szellőzőnyílás a bal sarokban igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!