Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti nektek is szokott ilyen...

Ti nektek is szokott ilyen érzésetek lenni? 13/L

Figyelt kérdés
Lehet,hogy rossz kategóriába sorolom,de nem tudtam ez milyen kategória. Nem merek elmenni sehová. Úgy érzem,mintha nem is tudom hogy mondjam figyelnének,lenéznének,hogy milyen csúnya vagyok. Nem merek egyedül boltba menni,mert félek,hogy valaki kinevet. Már megkérdeztem,hogy ciki-e egyedül fehérneműt vásárolni,és azt válaszoltátok,hogy nem. De nem tudok bátorságot venni. Sokan csúfoltak 5-be,mert duci voltam egy kicsit,de nem súlyosan. 1évig fogytam 10,5kilót,mert nem éreztem szépnek magam,most 55,5 kiló vagyok,és 167cm,de még mindig kövérnek érzem ezt magam. Úgy érzem nagyon ronda vagyok,pedig barátom is van.. Ti is olyanok vagytok,hogy nem mertek egyedül sehová se menni,csak suliba suliidőbe?

2012. aug. 9. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem.

Küldj képet aztán megmondjuk van-e okod szégyenkezned..

Amúgy meg önértékelési zavar.

2012. aug. 9. 16:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Pár képek:

Ezek a képek pár hetesek:

[link]

[link]

Ez nem rég készült:

[link]

2012. aug. 9. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejossz. Minden fiunak mas az idealja. Nekem tetszel. Ne aggodj, magasrol szard le a lenezo parasz alakokat. Ne legyel depreszios, csak biztatni tudlak
2012. aug. 9. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
parasz = paraszt
2012. aug. 9. 16:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. aug. 9. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:

13 éves vagy. Most legyél észnél. Most kezdesz nő lenni. Legyél kiegyensúlyozott, igényes, figyelj oda magadra.

15 évesen ilyen voltam, mint te, emlékszem, féltem az utcán sétálni.

30 vagyok most, teljesen megváltoztam. De elárulom neked, vásárolni én is vagy nővel megyek, vagy unokatesómmal, segítenek, hogy rendes ruhát válasszak magamnak.

2012. aug. 10. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!