Szokott lenni olyan érzésetek, hogy nem itt és nem most kellene élnetek?
Figyelt kérdés
Nekem sokszor van olyan érzésem, hogy valamit nagyon elcsesztek velem, és rossz idoben rossz helyre kuldtek... Ezt most nem úgy értem, hogy szerencsétlen vagyok mert nem vagyok az, hanem hogy nem így kellene lennie ennek az egésznek, hogy mindennek másképp kellene lennie... Csak én vagyok ezzel így? Úgy érzem, hogy ez csupán egy álom és majd visszakerulok oda, ahol lennem kéne.2009. aug. 3. 22:05
2/16 A kérdező kommentje:
Minden nap sírok miatta, és kérlelem azt a valamit, aki ide hozott, hogy vigyen vissza oda, ahová tényleg való vagyok! Én nem érzem itt jól magam, nem itt kéne lennem......
2009. aug. 3. 22:16
3/16 anonim válasza:
Hát nekem ez az érzés nem ennyire "durva", de ha rámjön, folyton azt kívánom, bár előbbb születtem volna.
4/16 anonim válasza:
Nálam az idővel nincs gond, csak a hellyel. Nem mondom, hogy más családba születtem volna, de rohadt szar az anyagi helyzetünk és emiatt sokszor szar kedvem van
5/16 anonim válasza:
Hàt most több a csekk rajtam ,mint a fizetés,jön a felszolitàs.
Döntenem kell a gyerekemnek tàpszer,vagy a csekkeket befizetni.
Na ilyenkor ilyen érzésem van nekem is:(
Miért nem vagyok politikus lànya????????'
6/16 anonim válasza:
Nekem az idővel semmi bajom, biztosan sokkal jobb mint mondjuk a középkorban, viszont ezt a helyet, ezt a környezetet, az embereket akik körülvesznek, na ezeket utálom. Lehet hogy máshol jobb lenne?
7/16 anonim válasza:
Nekem mindig akkor, mikor a japán ösztöndíjak után kutatok, vagy azokra gondolok.
8/16 anonim válasza:
Nekem is szoktak ilyen érzéseim lenni, de amióta megszületett a babám örülök, hogy 2009-et írunk. Úgy érzem, (és ezt nagyon nehéz feldolgozni)ha 100-200 évvel ezelőtt szültem volna nem élem túl.
9/16 anonim válasza:
Néha nekem is ilyen érzésem van.
10/16 anonim válasza:
Én is másik helyre szerettem volna születni. Az anyagi helyzetünk nagyon szar, kocsink sincs stb. ezért nekem is rossz a kedvem, mint ahogy valaki már írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!