Szokott lenni olyan érzésetek, hogy nem itt és nem most kellene élnetek?
Figyelt kérdés
Nekem sokszor van olyan érzésem, hogy valamit nagyon elcsesztek velem, és rossz idoben rossz helyre kuldtek... Ezt most nem úgy értem, hogy szerencsétlen vagyok mert nem vagyok az, hanem hogy nem így kellene lennie ennek az egésznek, hogy mindennek másképp kellene lennie... Csak én vagyok ezzel így? Úgy érzem, hogy ez csupán egy álom és majd visszakerulok oda, ahol lennem kéne.2009. aug. 3. 22:05
11/16 anonim válasza:
Én mindig is vágytam valahova,kiskoromtól kezdve.Nekem az a legnagyobb álmom hogy 30 évvel hamarabb szülesssek,Amerikába.Az nagyon-nagyon jó lenne.Anyagi helyzetünk nekünk is szar.De most mit csináljak?Én nem tehetek róla és mégis én iszom meg a levét.Nem akarok én kőgazdag lenni,csak átlagos.Ez van,mindig a gyerekek szívnak.
12/16 anonim válasza:
Érdekes,én pont fel akartam tenni a kérdést a napokban.Igen!A '70-es évekbe Amerikába v. Angliába vágyom:( De akkor még meg se születtem:( Sírni tudnék olyan rossz!Nem tartozom ide...:( Mások ezt furcsának látják , de én tényleg nem érzem jól magam ebben az időben!:( Ülök a TV előtt és nézem , hogy már csak 50 évig tudjuk kihúzni,ekkor meg ekkor lesz világvége meg , hogy az emberek este alig mernek kimenni az utcára..:( Szörnyű...:S
13/16 anonim válasza:
Nincsenek véletlenek a nagy Univerzumban. Tehát bírjátok ki, biztos oka van annak, hogy itt és most vagytok. Biztos hogy valami céllal születtetek pont oda, valamit meg kell tanulnotok, valakiknek kell segítenetek, szval ilyesmi. Majd lesz másik...!
14/16 anonim válasza:
énis így vagyok! néha már őrjítő tud lenni ez az érzés.
15/16 anonim válasza:
18 éves srác vagyok és úgy érzem hogy ebbe korba való vagyok és mégis más korba vágyok... középkor Anglia pap vagy udvari emberke gyermekeként... kapnék tanitatást és a kajámmal se lenne gond...
16/16 anonim válasza:
Lehet, hogy nem nagyon régen haltatok meg az előző életetekből, és arra emlékeztek, oda vágytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!